Studenttider

Idag har det varit fullt ös hela dagen för både Anna och Johanna har tagit studenten!

Började med utspring i Nacka följt av massa skrik och ölsprutande på flaken, dock kollade vi bara. Blev riktigt sugen på att stå på mitt eget flak nu, bara en vecka kvar!! Efter det pallrade jag och Emma oss till Forum för glass och sedan hem till mig. Sen var det dags att hämta Malin och Christofer och åka hem till Anna för middag och efterrätt och sedan hem till Johanna för ännu mer tårta. Riktigt kul har det varit och, som sagt, nu längtar jag så grymt mycket tills på onsdag ♥


En bild på Anna och hennes nya bil, haha! Hon som inte ens har körkort.. :)


addiction

Nu är det endast fyra skoldagar kvar till studenten men många lektioner är även frivilliga nu på slutet så det kommer inte direkt vara jobbigt att stå ut med dem.

Äntligen måndag i alla fall, måste vara en av få gånger jag faktiskt tänkt så men att gå till skolan för att ha en lektion klockan två och under den lektionen se på när några i klassen spelar teater. Inte så fel..

Efter det blir det efterlängtad sushi, cola och sedan bio med Kimberly och Frida.


Har precis läst klart Så länge vi båda andas. Nu ska jag fortsätta läsandet med en lite mer annorlunda bok.


Regndroppar

Jag vet verkligen inte varför, men har varit så trött hela dagen. Det enda jag har gjort idag har varit att äta frukost, bada i jacuzzin och läst. Sedan somnade jag. Har nog sovit ungefär en timme och nu hör jag hur regnet öser ner utanför. Lättare och kraftigare hela tiden vilket verkligen får mig att vilja stanna kvar här i sängen, dock måste jag upp nu. Klockan ringer ändå om en minut..


Champions League


Grym vinst! 3-1 mot Manchester United i Champions League finalen ♥

Jag och Sofia drog hem till Kimmen för att kolla på finalen, blev dock inte så mycket fotbollstittande utan mer snackande.. Mycket om studenten och det oundvikliga.. Framtiden!

Mango Mania

Idag har jag varit i Nacka Forum med Emma och köpt studentpresenter till Johanna! Vi kollade lite i affärer och drog sedan till Sickla för att, egentligen, äta sushi. Men det blev en Naked Juice Bar Smoothie istället. Får bli sushi i skolan på måndag istället.

Nu har jag precis kommit hem från en promenad och ska fortsätta läsa Så länge vi båda andas, så himla bra bok!! Senare ikväll ska jag, Kimberly och Sofia kolla Champions League finalen mellan Barcelona och Manchester United, vart vet vi inte än.


fredagsmys

Har läst nästan hela dagen idag. Känns så skönt att vakna utan alarm, att kunna läsa en bok som man faktiskt vill läsa och bara ta det lugt. Välbehöveligt! På jobbet blev det en aning mer hektiskt men nu sitter jag med syster framför Wallander och dricker saft och äter bulle :)

Imorn blir det Forum med Emma för att handla studentpresenter och sedan Chapions Leauge final ute med vänner på kvällen!

bucket list

Jag och Frida pratade här om dagen (ovanligt?) och då nämnde jag att jag skulle göra en lista på allt jag ville hinna göra/uppleva innan jag dör. Glömde helt bort det, men fick en liten påminnelse när hon skrivit det på sin blogg.
Hmm.. Nummer ett: skaffa ett bättre minne!?

Själva idén fick jag fakiskt för länge sedan när jag såg filmen The Bucket List, eller jag har inte faktiskt sett filmen men jag har sett den stå på hyllan bland alla våra andra filmer.. Men jag ska se den, nån gång, nu när jag äntligen har tid :)!


Listan ska göras i alla fall. Har tillräckligt mycket papper att skriva på nu när jag tagit hemma alla tio block jag använt i skolan som jag skrivit max 10 sidor i.

Ta studenten!!
Åka på festival
Åka till USA (igen)
Åka till Grekland, Paris, Rom
och en massa andra ställen på jorden(!)
Läsa alla böcker på min boklista
Se alla filmer på min filmlista
Flytta till lägenhet
Fixa ett fotoalbum med minnen

Och nyast tillkommen i min lista (som jag än så länge endast har i huvudet):
Åka på en volontärresa till Afrika.

Listan ska bli mycket, mycket längre. Jag måste bara fundera på vad jag vill göra och åstadkomma med mitt liv och vad jag vill uppleva..

tips inför livet..


med uppenbar känsla för stil

Hur skönt är det inte att komma hem till ett nystädat rum? Underbart!

Idag har varit en dag som alla andra, försov mig och kom försent, onödiga lektioner, långa håltimmar och ännu ett betyg som blev en stor besvikelse.. Men idag är det i alla fall exakt två veckor tills vi tar studenten och allt skolarbete tar slut imorgon och vi har en massa lediga dagar nästa vecka.

Jag förstår det knappt, snart tar vi studenten!

Born this way

We are all different, and it is that which makes us the same.
- Lady Gaga


Gagas nya album "Born This Way" släpptes för ett par dagar sen, den ska införskaffas! Delade åsikter har den dock fått, men hur ofta tycker man lika som kritikerna gör?

Ska kolla runt lite efter andra skivor jag vill ha också för nu börjar jag tröttna på alla låtar jag har i min iPod.

Funktionär

Hade en oerhört chill dag i skolan, eller vi var och kollade på en utställning i ungefär en timme sen åkte jag, Frida och Emma in till stan och åt glass och köpte en till present till Johanna innan hon kom in och åt middag med oss. Sushi blev det såklart!

Är typ överlycklig nu. Fick ett mail om att jag blivit antagen som funktionär på Peace & Love i sommar! Underbart. Det enda jag oroar mig för nu är vilka artister jag kommer att missa när jag jobbar. Men det får vi la se ;)


idag är ingen vanlig dag..

..för det är Johannas födelsedag!

Det ska Jag, Emma och Johanna fira med middag och presenter.







Lite random bilder på oss tre ;) ♥

definitely maybe



Kollar på film, en film som jag sett förut. Definitely, Maybe heter den, kommer dock inte ihåg vad som händer i filmen eller hur den slutar. Men en av mina favoritskådisar är med. Ryan Reynolds.



Love the way you lie

Då har man betat av tre skolsaker på en dag från listan. Men har fortfarande (minst) fyra saker kvar den här veckan. Jag vill bara lägga mig ute i solen med en av de många böcker jag planerar att läsa i sommar, lyssna på musik och bara njuta. Men det får vänta tills på fredag.

Idag tänker jag inte plugga, borde, men kommer helt enkelt inte att göra det. Men jag ska i alla fall ta fram allt material, alla texter och frågor, som jag ska plugga på så att jag kan göra det imorgon innan skolan.

Imorgon kommer jag att få sova, vi börjar halv två men jag måste som sagt hinna plugga lite grann innan också för på kvällen ska vi fira Johanna som fyller 19 år, det firas med middag :)


Drama Queen

Jag gillade inte Fridas senaste status på FB,
"världen är hopplöst grå och orättvis"

Kom genast och tänka på en Lindsay Lohan låt i alla fall..

Life is a work of art, you gotta paint it colorful
Can make it anything you want
Don't have to stick to any rules
You don't need a high IQ to succeed in what you do
You just gotta have no doubt just believe in yourself


uppdatering

Måndag:
Internationell Ekonomi - Prov
Naturkunskap - Miljökörkort

Onsdag:
Organisation & Ledarskap - Prov
Organisation & Ledarskap - Läxa
Filosofi - Seminarium (flyttad)

Torsdag:
Redovisning & Beskattning - Prov
Svenska - Läxa

Fredag:
Internationell Ekonomi - Prov (flyttad)

Måndag:
Internationell Ekonomi - Redovisning
Filosofi - Seminarium
Naturkunskap A - Prov

Tisdag:
Estetisk verksamhet

Torsdag (resursdag):
Internationell Ekonomi - Komplettering
Svenska - Muntlig redovisning
Filosofi - Komplettering

Det blir ju för tusan bara mer och mer!...

November 13

Den trettonde november gjorde jag min tattuering, mer än sex månader sen!

Jag är i alla fall grymt sugen på att göra nått mer, nått litet dock..



doft av nybakat

Vaknade upp till doften av nybakat bröd. Okej det var inte riktigt så, min dörr var stängd men när jag väl öppnade den så..

För en gång skull, på väldigt länge, kom jag ihåg vad jag drömt. Antingen har det att göra med att jag tagit ner min drömfångare eller helt enkelt för att jag fått sova länge och ostört. Har i alla fall saknat mina drömmar!


Fur Elise

--> Ludwig van Beethoven

Vet inte riktigt varför men har haft den här låten i huvet i två dagar nu..
Riktigt bra är den i alla fall, haha :)

Voyeuren

Vem kunde tänka sig att Frida av alla skulle få mig att lyssna och älska ännu en Daniel låt?! Haha grymt i alla fall, ska få henne att älska honom innan vi drar till Peace & Love i sommar ;)


Vi har aldrig setts på riktigt vet du vad jag bryr mig
inte jag är kär i bilden av dig inte i dig ♥
--
Daniel Adams-Ray


Hopplös

Jag har haft ångest hela veckan på grund av alla prov som jag haft och nu när jag äntligen har en ledig dag så borde jag väl passa på att plugga? Men nej, har kollat film istället!

Har suttit och skrattat åt alla klockrena kommentarer i Fucking Åmål och gråtit ögonen ur mig till I taket lyser stjärnorna. Har bestämt mig för att vissa svenska filmer faktiskt är rätt bra..


Vilja Bli

--> Oskar Linnros

Idag är jag på bättre humör, även då vi hade prov och jag är stensäker på att jag klarade max 2 tredjedelar av det. Vi hade i alla fall bara en lektion, provet, efter det år jag och ocf Frida sushi. As usual..

Efter det blev det stan, med Frida som tydligen är min andra halva och utan henne så har jag inga egna åsikter eller någon egen vilja. Eh, what? Känns som att alla drabbats av drygsjukan på sistone..

När Frida drog för att träffa Frida pallrade jag mig till systers jobb för att vänta på att hon skulle sluta för dagen. Efter det gick vi till alla H&M i stan för att leta rätt på alla de bikinisar vi ville ha. Dock hittade vi inte alla så hon drog till Nacka Forum och jag åkte hemåt.

Nu har hon hittat båda bikiniparen som jag ville ha + två linnen. GLAD!


Daniel Adams-Ray

Orden fastnar halvvägs jag vet inte hur jag bär mig åt,
samma gamla visa men vet inte vad det är för låt.



Är för arg/besviken/ledsen/irriterad för ord så låter Daniels texter tala.


Kloka ord

"Det finns så många dumma människor här i världen, det räcker med hälften."


environment


Idag år jag och Frida sushi, efterlängtat som tusan! Var fyra hela dagar sen, haha..

Annars har vi haft internationell ekonomi/naturkunskap hela dagen. Miljö var ämnet och vår grupp läste om kött, inte alls kul att se hur allt fungerar på fabrikerna och så. Usch! Djurplågeri!

awake

Jag och Frida har gått igenom en massa kända killar som vi tycker ser bra ut. Vet inte riktigt hur vi kom in på det för det började med bilder av hundar. Tror det skiftade när bilder på varulvarna från Twilight dök upp och även bilder på dem i mänsklig form.


Båda våra favoriter såklart! Min Paul och Fridas Jacob :) ♥

Efter att vi gått igenom grabbar som Chase Crawford, Johnny Depp, Paul Walker, Jake Gyllenhaal och Leonardo di Caprio tvekade vi inte en sekund på att det finns en person som slår dem alla. Cam Gigandet!


Regn

Dags för en ny lista över alla prov och skolarbeten som är kvar.

Måndag:
Internationell Ekonomi - Prov
Naturkunskap - Miljökörkort

Onsdag:
Organisation & Ledarskap - Prov
Organisation & Ledarskap - Läxa
Filosofi - Seminarium

Torsdag:
Redovisning & Beskattning - Prov
Svenska - Läxa

Fredag:
Internationell Ekonomi - Prov

Måndag:
Naturkunskap A - Prov

+ något mer som jag helt glömt bort!



Lista

Senaste

Låt du hörde: Just Tonight - Taylor Momsen

Film du såg: Kan ha varit Water for Elephants.

Mat du åt: Middag! Yakiniku, mycket japansk mat för mig nuförtiden..

Kram: Sofia

Känsla: Sug efter sushi, kadmium och att få lägga mig i min säng och se på Gilmore Girls. Ångest inför provet imorgon, på onsdag och torsdag.

Resa: Senaste var.. Barcelona med päronen? Planerar nästa till New York :)

Glädje: Nördigt att säga en händelse i Gilmore? 

Dröm: Jag har slutat minnas mina drömmar :(

Person du träffade: Familjen, annars var det Sofia.

Personen du pratade i telefon med: Ett mindre roligt samtal med Anna.

Personen du fick sms av: Paigott ;)

Gången du åt 7-eleven korv: Never? Men nu blev jag sugen på en Coffee Cooler!

Gången du var utomhus: En snabbis på balkongen.

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hm.. Nu för tiden sitter vi nästan aldrig ner vid matbordet samtidigt.

Saken du köpte: Kött och bearnaisesås.



Allmänt

Ska bli skoj: Att fortsätta trditionen med Frida, sushi och annat dumt. Plus att se hur Amanda beter sig imorn.

Ska inte bli skoj: Att gå upp tidigt imorgon för att skriva prov.

Sparar till: Peace & Love och resor efter sommaren!

Pålägg som gäller: Kan vara tråkig och säga ost och skinka. Dock har jag inte hunnit äta frukost på sistone eftersom att jag försovit mig varje dag i typ 2 veckor så det har blivit en drickyoghurt till frukost i stället.

Önskar att jag var bättre på: Att PLUGGA!

Dagens dryck: Har varit grymt sugen på Oboy men fått nöja mig med mjölk.

Vad saknar du: Solen! Och sushi för tillfället. Plus mycket annat!

Tre band/artister: Omöjligt att bara nämna tre! Lady Gaga, Eminem, The Killers, Carly Simon, Hoffmaestro, Maroon5, Daniel Adams-Ray ♥

Vad har du gjort idag: Sovit, ätit brunch, kollat på Gilmore Girls, skrivit en uppsats och smsat med Frida, Johanna och några andra.

Brukar du svära mycket: Ja, faktiskt. 

Hur tidigt stiger du upp: Beror på hur mycket jag sovit på senaste tiden, om det är helg eller vardag och hur sent/tidigt jag somnar..

På helgerna: Som sagt, beror helt på.

Vad ska du göra ikväll: Det är ju redan natt .. Men ska kolla mer serier och försöka plugga lite grann. Och smsa med Frida såklart.

Hur många timmar sover du per natt: Oj, det beror också helt på en massa saker. Men skoldagar har jag väl ett snitt på 5 timmar.

Vem är snyggast i världen: Snyggast vet jag inte, men det finns många snygga!

Vad är det för veckodag: Sunday.

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Hm minns bara Italien :p och min 18 års dag!

Favoritplagg i garderoben just nu: Jeansshorts! ♥

Byter gärna garderob med: Rumi Neely eller Nicole Richie.

Byxa eller kjol: Shorts :)

Senast utlästa bok: Eclipse/Ljudet av ditt hjärta

Mitt rum kan beskrivas som: Lila, snedtak med trägolv, trätak och balkong? Plus oftast väldigt stökigt!

Mig själv med tre ord (just nu): Mjukisar, irriterad, skoltrött. 

Jag tränar: Fotboll och gym.

Jag ville bli när jag var liten: Don't remember... Musiker/artist?


dagen före måndag

"I don’t like Monday’s but unfortunately they come around eventually."
- Lorelai Gilmore

Vaknade sent idag igen, en minut över ett för att vara exakt. Kan ha nått med att göra att jag kollade på en hel disk med Gilmore Girls avsnitt innan jag somnade och så spenderade jag även min eftermiddag tills jag tyckte att det blev dags för mig att börja arbeta med min uppsats som skulle varit inne i fredags.

Den är färdig snart i alla fall, har ett par meningar kvar att skriva sen blir det av att plugga internationell ekonomi. Det tar fan aldrig slut!






Härliga bilder från grillningen igår. 

Gilmore Girls

Vi vann matchen idag, grillningen var grymt mysig och nu är jag grymt trött! Men hade tänkt kolla på ett avsnitt aav Gilmore Girls innan jag går och lägger mig. Älskar! ♥


Indestructible

Så här mycket har jag inte fått sova på länge, välbehövligt var det i alla fall.

Nu ska jag skriva en liten del till projektarbetet så att jag får det gjort innan jag drar iväg på match. Bortamatch på hemmaplan blir det ;)

Ikväll ska jag hem till Frida, grillning på gång. Hoppas bara att vädret håller i sig (eller blir bättre) för just nu skiner solen!


Idag blir det tyvärr inge sushi, dock kanske det är rätt bra att variera maten lite. Eller? Har inte så mycket erfarenheter av varierad kost.. Men fortsätter vi såhär så kommer väl antagligen mitt minne snart inte vara ett problem längre! ;)

hatred

Ja, hat är ett starkt ord. Men hat är en känsla som återkommit gång på gång de senaste veckorna. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Har varit nära tårarna ett par gånger nu, men nej att gråta över sånna människor är något jag alltid tyckt är fel och onödigt. Har lust att skrika så högt jag bara kan men låteröronen ta emot all stryk istället med musik på högsta volym!

Det är människor som ni som gör andra människor beroende av kadmium.


Rymden

Bilder från Annas studentskiva i onsdags.



Stjärna


Jorden


Universum?



holla back girl

Hur irriterad kan man bli på en person egentligen? Och hur många irriterande saker kan en person lyckas göra? Trodde aldrig att det var möjligt att ändra uppfattning om en person så mycket så snabbt!

Kul hur bra horoskop kan stämma ibland föresten. Dagens var klockren! 

kär i kärleken

Jag önskar att vissa kunde skilja på äkta kärlek och att vara kär i kärleken.

Studentskiva



Annas studentskiva imorn, hoppas jag är lite emr taggad än idag.
Bilder på Mig, Jenny och Sofia på Kimberlys studentskiva :)

sol, sushi, skola

Vi åt sushi i skolan idag, igen, och är fortfarande sugen på mer. Sushin avnjöts i solen och det skulle varit perfekt om jag inte suttit med jeans på mig.. Annars har det väl varit en helt vanlig skoldag.

Försov mig - check!
Gått på lektioner (endast för att få närvaro) - check!
Ovarierad lunch - check!
Suttit på favostället på skolgården - check!
Snackat skit med Frida - check!
Blivit allmänt irriterad på människor - check!

En helt vanlig dag!


Vi planerar att kanske ha grillning i helgen, grymt taggad i alla fall!


Studenten

Exakt en månad kvar idag :D ♥



Hawaiian Tropic

Har suttit ute i solen nästintill hela dagen idag, så skönt att kunna göra absolut ingenting en hel dag. Okej att slippa göra något stressande, nånting gör man väl alltid. Slappdagen fortsätter med Hellcats och Gossip Girl ikväll. :)



sex on fire

Solen är tillbaks och det är helt underbart. Har suttit ute och läst. Solat och läst. Underbart!

Gick in för att kolla träningstider imorn, ska försöka komma iväg nångång under morgondagen.. Men nu ska jag ut i solen en stund igen, sen blir det jobb.



we are all born superstars

Försov mig lite idag, ungefär 5 timmar?! Hur lyckas man? Eller jag..

Ska ta och röra mig inåt mot Forum om en stund i alla fall för att möta Emma och Johanna, vi ska köpa en födelsedagspresent till Malin som fyller om 3 dagar.

Men efter igår när jag och Kimmen pratade böcker så har jag blivit grymt lässugen, så nu ska jag ta och starta min dag med la Midnight Sun ♥


memory lane

”De flesta växer upp i tron om att de är lika bra som alla andra.
Jag fick alltid höra att jag var bättre”
--
Katherine Hepburn


Äntligen är talet över, och det gick faktiskt bra. Det är väl i och för sig rätt lätt när man håller talet för tre personer. Inklusive läraren. Men över är det i alla fall nu...


Lady Gaga

In the most Biblical sense, I am beyond repentance
Fame hooker, prostitute wench, vomits her mind
But in the cultural sense, I just speak in future tense
Judas kiss me if offenced, Or wear an ear condom next time



Världspremiär för musikvideon till Lady Gagas nyaste mästerverk Judas idag.
Sju minuter lång är videon och sägs ha kostat 60 miljoner kronor att göra.

until your heart stops beating

Ord kan vara bland det bästa som finns, om man vet hur man ska använda dem.


Marilyn Monroe

If you're going to be two faced at least make one of them pretty.


New Moon

"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder,
Which as they kiss consume."

- William Shakespeare, Romeo and Juliet, 2.3



Judas

--> Lady Gaga

Den här veckan borde jag tillägna min tid åt skola..

Måndag - Organisation & Ledarskap, uppsats
Tisdag - Organisation & Ledarskap, läxa
Onsdag - Organisation & Ledarskap, prov
Torsdag - Svenska, läxa och tal
Fredag - Filosofi, uppsats. Projektarbete.

..men det lär jag väl inte göra. Kommer bli så att jag sitter uppe sent på nätterna och skickar in dem 00.00 eller nått. Så typiskt mig!


Valborg

Valborg i år blev väldigt lugn, spenderades med Frida och Johanna, sushi, ostbågar, chips, dipp och coca-cola på Norra Lagnö. Såg straffläggning i Hockey-VM mellan Sverige och Norge och även en massa filmer till klockan 4.

Vi såg Dirty Dancing, Harry Potter 7 och New Moon. Imorse såg vi även Eclipse.



Vi tre har våra egna favoriter från the wolfpack i Twilight-filmerna..


RSS 2.0