Fred och kärlek

Fridas bilder från Peace & Love.

to live does not mean you are alive

Härlig kväll med bästa tjejorna. Började med en efterlängtad sushi-middag, har saknat det så mycket att jag drömt om sushi, och sedan bio. Bad Teacher såg vi!


Födelsedag

För ett år sedan....var nästan allt annorlunda. Mycket har förändrats under året som gått.

Love is Louder

"We are here to raise the volume around a critical message -- that love
and support is more powerful than the external and internal voices
that bring us down, cause us pain and make us feel hopeless."Harry Potter


Filmen var as grym, en av de bästa HP-filmerna, helt klart! Det enda jag kan klaga på är 3D effekterna som knappt existerade, en sån här slags film skulle kunna ha hur bra effekter som helst dock lyckades dem väldigt dåligt med det.. Annars va filmen as bra!! Måste se den igen. Har dock inte riktigt förstått att det är den sista, att det inte kommer fler filmer.

It all ends here

Det här kan va en av de bästa och mest sorgliga dagarna i mitt liv.

En ny Harry Potter-film, den sista, galapremiär, i 3D. Som jag har längtat! 
Men sen är det ju den absolut sista och det är så hemskt, för sen jag såg första filmen år 2001 har jag längtat och sett fram emot en ny HP-film. Nu då?

Allt slutar här, den här sommaren. Skolan, extrajobb som ska bli heltidsjobb eller universitet? Inge mer Harry Potter! Snart har jag ingen barndom kvar.Men ikväll ska jag njuta av det absolut sista äventyret ♥

Jag går i repris.


Kan inte beskriva hur mycket jag önskar att vi människor inte var tvugna att sova, känns så onödigt att sova bort ungefär en tredjedel av livet! Vore så underbart om man kunde ta vara på varje timme/minut/sekund av livet istället för att sova bort delar av det, även om sömn och drömmar ibland kan vara bland det bästa man upplever. Det borde räcka med en timmes sömn per natt!


No...

is a full sentence.


Loca PeopleSpenderade gårdagen med jobb. Sen hade jag, Emma och Johanna myskväll med film och massa gott i källaren och idag tog jag mitt första dopp, åt lunch med Frida (sushi ofc!) och chillade i stan hela dagen ♥

om himlen finns är jag förlorad


En vecka till..

.. galapremiären av Harry Potter! ♥sömndrucken

Efter en vecka i Borlänge med en veckas tältsovande, skräpmatätande och ingen riktig dusch eller toalett är jag grymt trött. Det första jag gjorde när jag kom hem idag var att ta en lång dusch och använda vanlig toa!


Veronica Maggios nya album Satan I Gatan låg här hemma och väntade på mig så nu ligger jag och lyssnar på musik i en riktig säng :) Så jäkla skönt !!


RSS 2.0