another big big big day

Väskan är packad och om drygt 5 timmar åker Jag, Frida och Livia mot Borlänge. Peace & Love är nära nu och jag ler för mig själv varje gång jag hör en Daniel, Oskar, eller Maggio-låt på radion. Längtar längtar längtar!


Gryningsljus




Midsommarafton

Firas hemma med gäster och middag, sedan drar jag hem till Malin där hon, jag och Emma ska ha lite mys med film, spel och massa gott!


may the odds be ever in your favor

3 dagar tills vi åker till Borlänge. Längtar som tusan till Peace & Love just nu! ♥

Idag har jag varit hos läkaren för att kolla blodvärde och blodtryck då jag höll på att svimma mitt i Slussen hela tre gånger i tisdags. Obehagligt som tusan var det, men tydligen inget fel på mig i alla fall ;)

Jag och Jenny har även varit duktiga och tränat idag, vi ska försöka komma igång igen. Efter Peace & Love blir det dock.. Kul att ha en ny träningskompis då jag aldrig kommer iväg till gymmet ensam. Tre träningspass i veckan ska vi satsa på, och jag hoppas att vi lyckas hålla i träningen hela sommaren ut!


Perfekta bilder, våra ansikten syns inte ens.. Men men! :)

real or not real ?


fire beats roses


Fire burns brighter in the darkness.

Lycka


Kronjuvelerna


Idag var jag i stan med Frida, shoppade lite mer reakläder, efter det blev det sushi sen såg jag Kronjuvelerna med Frida, Isabel och Catherine. Inte min slags film, lite underlig var den men inte dålig.

Lovika - Converse



Nicholas Sparks

Tror jag suttit och gråtit i en halvtimme nu, vet inte riktigt varför jag blev upprörd men det är i alla fall ingen skön känsla. Dock mådde jag bättre efter att ha pratat med Emma och nu har vi planerat ännu mer gråtande nästa vecka, bra gråtande, för Jag, Emma och Johanna ska ha Nicholas Sparks-filmmaraton ♥ 




Sex filmer blir det! Får se om jag klarar det här maratonet bättre än Harry Potter-maratonet. 


Misery

--> Maroon 5

Jag förstår inte hur du inte kan förstå vad jag menar när jag pratar med dig!
Eller jo, för du lyssnar ju aldrig på ett ord jag säger. Du tror alltid att du vet och kan allt bäst.

Grisslinge

Underbart härlig kväll med fina flickor på Grisslinge. Denna gången fick vi igång grillen och hade med oss en konservöppnare till majsburken och massa annat gott som vanligt, kunde dock ha blåst lite mindre men allt var grymt roligt ändå ♥

Tågbiljetter till Boränge är köpta och nu är det bara 15 dagar kvar!

Black is the Light


Idag har jag legat hemma och mått skit, hoppas att jag känner mig bättre imorn så att jag kan hänga med brudarna på Grisslinge. Vilkert jag lär göra hur jag än mår, för vem pallar ligga hemma när det är sommar och så här fint väder?!

Blandade känslor


Det är svårt att släppa alla känslor som som jag känt sen jag vaknade dagen då vi tog studenten, eller sen jag insåg att vi skulle ta studenten. Både glädje och sorg och samtidigt ångest men även lättnad. Alla känslor strömmar tillbaks så fort jag tänker på något som har med skolan, klassen eller studenten att göra, får se hur det går på Rebeccas utspring idag!









Fridas Bilder







Student 2011

Igår tog vi studenten, ur grymt som helst. Blev en väldigt lång dag så var grymt seg på kvällen men det var en underbar dag i alla fall! Vaknade dock upp imorse och då slog det mig, jag har ingen klass eller skola att återvända till.. Ville nästan åka tillbaka åtminstone ett år i tiden, för jag vet faktiskt inte om jag är redo för det som kommer nu.

Jag ska i alla fall börja detta sommarlov, om man nu fortfarande kan kalla det för det, med att sätta mig ute på verandan i solen och läsa min as grymma bok :) ♥



dreamcatcher


one day to go

Det känns helt sjukt att jag, om mindre än ett dygn, tar studenten! Jag är grymt taggad samtidigt som jag är grymt jäkla trött. Inte så smart att ha Harry Potter-maraton natten innan och inte heller så bra att jag har en bok som är nästinill omöjlig att lägga ifrån sig.. Men inget av detta, eller nått annat, kommer förstöra dagen imorn! Får man hoppas..

Maratonet var grymt i alla fall, lite tråkigt att vara inne när det var så bra väder men det blev åtminstone en poolpaus. Jobbigt att vara vaken var det också, redan i mitten av första filmen höll jag på att somna!

Nu väntar jag på att Malin ska ringa så får vi se om jag joinar henne när dom badar.

Maraton

Idag är det äntligen dags för vårat Harry Potter maraton som vi har snackat om så länge. Det blir jag, Frida, Kimmen och Johanna + en massa godis, cola och pizza.. Underbart! ♥

   
      

Halsbandet är på såklart!

Congratulations

Åkte in till stan vid 10 för att möta Frida och ge henne ett par födelsedagspresenter och snacka om allt mellan himmel och jord. Men nu är jag hemma och borde sova, men nej! Jag ska läsa min grymma bok. Imorn blir det Harry Potter maraton med Frida och Johanna hemma hos Kimberly där det även finns pool och jacuzzi, kommer bli grymt men får se hur länge jag pallar vara vaken efter 4 timmars sömn inatt?!




Smygfotade drömfångaren jag gav till Frida innan jag slog in den.. :)

3 dagar kvar

Idag har jag och Johanna varit i Nacka Forum och köpt Emmas studentpresenter och Fridas födelsedagspresent så nu har jag inga fler att köpa, om jag inte ska köpa nått till Rebecca men får la se hur jag gör med det! Nu ska jag slå in alla presenter :)

Studentskor har jag köpt också, tänkte ta några här hemifrån bara men hittade ett par jag fastnade för så får hoppas att dem funkar och att jag inte får skavsår..


Älskar att fixa med presenter!

mot ljusare tider

Fick gå upp tidigt idag igen för att börja jobba klockan nio.. Efter det drog jag in till stan för att köpa födelsedagspresent till Frida och ett par böcker till sen drog jag hem till Emma som slingade mitt hår ljusare. Vädret har varit så härligt de senaste dagarna och jag hoppas att det håller i sig tills på onsdag!

Eftermiddagen/kvällen ägnade jag tillsammans med Emma, Johanna och Malin på Grisslinge med allt möjligt gott, sushi, jordgubbar, grillade mashmallows.. Dock inga majskolvar för vi fick inte upp konservburken (det var ju riktigt bra att välja konserverad majs lixom?!).

Engångsgrillen och majsburken kämpade vi med länge! Tillslut fick jag i alla fall igång den där jäkla grillen men majsen förblev kvar i sin barnsäkra burk.. Johanna kämpade tills hon börja blöda, Malin kasta sten på den och Emma försökte bända upp den med min nyckel. Vi fick i alla fall sällskap av några killar senare som tydligen hade njutit av våran majsöppnar-show.


GRATTIS PÅ 19 ÅRSDAGEN FRIDA! :D ♥ 

hunger games

Ännu en vän som tagit studenten, men nästa gång är det min tur! :D

Idag har vi firat Malin som sprang ut klockan elva i morse, tidigaste utspringet jag varit på. Längtar bara mer och mer efter att se personer jag känner ta studenten.

Men, även om jag är hur glad som helst just nu på grund av vänner, väder och studenten som närmar sig så måste, bara måste jag in till stan imorn för att köpa de två följande böckerna till The Hunger Games för den första var hur bra som helst. Läste klart den idag i hemma hos Emma i väntan på att Malins mottagning skulle börja. Så imorgon blir det bok- och presentshopping! Bookneard, I know..


all I believe in

--> Amadou & Mariam & The Magic Numbers

Ogillar starkt att behöva vakna av alarm. Började i alla fall jobba klockan 9 idag, sedan blev det middag med syster och Anthonette i Kungshallen. Älskar verkligen min bok just nu så ska fortsätta läsa den ♥


Bookneard

Böcker är fan bland det bästa jag vet och då menar jag boken som helhet. Innehållet och omslaget. Finns så många underbara böcker och så himla många fina.. Och ja, Emma kallar mig nörd för att jag läser konstant när jag fastnat för en bok, som nu, men jag håller fast vi det jag sa till Frida och Kimmen. Jag vill ha en Book-Closet, eller ja ett hembibliotek kan man ju kalla det också kanske?

Men helt seriöst, hur underbart skulle inte det vara? Dock måste man få tid att läsa alla också.. Men jag skulle inte tacka nej till ett eget bibliotek hemma.



sushi for breakfast

Idag är jag ledig, men Frida har en kort lektion hon ska gå på och slutar 10.40 så då ska jag möta henne för att äta sushi.Vi tröttnar verkligen aldrig! Eftersom att jag inte ätit frukost (inte direkt så att jag tänkte gå upp tidigt för att göra det) så får det bli lite frukostlunch istället! Mmm så gott :) ♥



RSS 2.0