Yakiniku

Seg morgon. Lång dag.

Efter skolan åkte jag och Frida in till stan för att leta födelsedagspresent till Amanda, som fyller idag men ska firas på lördag. Tog en jäkla tid innan vi hittade något bra! Sedan fick vi stor nytta av våra badass mattekunskaper..


Fashion Against Aids

Bilder från nya H&M kollektionen.





Detta är fjärde året som Hennes & Mauritz har en FAA kollektion och det här är några av plaggen som kommer att finnas i affärerna från den 26 april, och 25% av försäljningen av Fashion Against Aids-kläderna kommer att doneras till HIV/AIDS-projekt för ungdomar runt om i världen.

In My Head

--> Jason Derulo

Även då jag bara sov cirka en och en halv timme natt så klarade av den här dagen bättre än jag trott att jag skulle. Har till och med tränat, i nästan 3 timmar. Känns bra! Men nu är jag dock grymt trött och önskar att jag skulle kunna sova ut imorn utan den där jäkla väckarklockan. Men men..


Halo

--> Bethany Joy Galeotti

Hur ska jag klara skoldagen imorgon? Alarmet står på 06.00 så det är exakt 2 timmar tills jag ska upp! Ska träna imorn under håltimmen också. Jag säger bara lycka till till mig själv, den längsta skoldagen på veckan väntar. Godnatt ♥

går och röker samma marlboro

--> Oskar Linnros - Från och med Du


Orange County



Tröttnade ganska snabbt på att försöka välja universitet så plockade fram min O.C boxsamling. Grymt länge sedan jag såg på det! Nu ska jag fixa lunch och fortsätta kolla :) Senare blir det stan och sedan kolla på Sverige i EM-kval på Råsunda. Hoppas bara att det slutat snöa tills dess..

Wake Up Call

--> Maroon5

Nu har min tränare varit här och jag har skrivit på pappren.

Ett beslut taget, nu ska jag fortsätta gå igenom alla kataloger och se om jag kan välja vilket universitet och främst av allt, vilken linje jag ska välja..



Allt var så mycket lättare förut.

The Big Bang

--> Rock Mafia



Soon we must all face the choice between what is right and what is easy.


is it love or is it art

Har sån ångest just nu, fick ett mail från min förra tränare. Tränaren som just nu vill att jag ska börja i deras nystartade lag, hade ångest redan då nör jag fick mailet så struntade i det. Idag fick jag även ett sms, herregud vad jag har beslutsångest.. Going crazy!!


welcome to the black parade

Slut på praktiken och tillbaks till skolan. Japp, nu ligger jag redan efter igen då jag glömde skicka in en loggbok igår. Ska ta och skriva klart den nu och hoppas att min lärare kan acceptera att den bara är en dag försenad. Sen har jag massa annat som jag borde ha ägnat lite tid åt under praktiken också, men såklart struntade i.

Har lite smått ångest över universitetval och ska ta och kolla igenom lite kataloger efter jag har fått lite skola gjort..


städat idag


Hittade inte mindre än 8 mascaror när jag städade idag, har lyckats röja undan det mesta här i mitt rum. Tror att jag fyllde 5 soppåsar med skräp. Det är dock fortafarnde inte helt skräpfritt, vet inte varför jag samlar på mig en massa saker. Hittade typ hundratals plastpåsar!

Future

Det blev ingen shopping idag, blev lite mer sömn än jag hade tänkt men är fortfarande supertrött. Men ikväll blir det i alla fall middag (sushi) och bio med Johanna. The Fighter ska vi se, där en av mina favoritskådespelare medverkar. Christian Bale.


Jag vill ha


Älskar min pälsjacka men önskar dock att den hade en stor mysig luva som den här som Jessica Hart äger, öronen är så grymt söta! Från Isabel Marant.

Over

Praktiken är över!! Så jäkla skönt, firar det med en liten semla x)
Nu ska jag ta och vila lite, för ikväll ska vi ut och jag är så grymt trött!


Fredag


Bilden är tagen förra våren, tror jag. Vill kunna sitta där ute i solen nu.

Idag ska jag åka runt till kunder hela dagen med en av säljarna..
Hoppas vi inte håller på allt för länge!

by James Cameron

Spenderade förmiddagen med en kille på financeavdelningen på Warner idag, han nämnde att filmen Avatar sålde ungefär dubbelt så mycket som Harry Potter gjorde under 2010. Jag har hört, från vänner, att filmen antingen är as grym eller superdålig. Det är verkligen ingen som tycker att den bara är helt okej. Eftersom att alla på Warner tydligen redan visste att den skulle vinna pris, för att den är så överlägset bra, på videogalan som ägde rum igår så känner jag att jag bara måste se den. Jag ska ge den en chans!


Everywhere


Jeffrey Campbell "Lita" skorna syns överallt.
As snygga, dock skulle jag välja de svarta eller bruna.


hopeless

Jag vill klippa page, men vill ändå ha långt hår.
Jag vill inte färga håret, men vill ändå ha ljusare
Jag vill klippa lugg, men ändå inte..

Jösses vilka problem man kan ha.. ?



sprickor i horisonten


Gammal bild på mig, Johanna och Malin.

Nu behöver jag bara stå ut i två dagar till, sen är praktiken över och då blir det utgång på fredag, och shopping och bio på lördag. Lovely :)

beatiful nightmare

Somnade i soffan idag när jag kom hem, de här praktikdagarna har verkligen tagit på mina krafter och att gå upp klockan 05.00 för att köra bodypump på gymmet tar ju extra mycket på den lilla energi jag har kvar.


Audrey Hepburn i filmen Breakfast at Tiffanys

Michael Jackson

Hittade lite bilder som vi tog när vi var i USA, 2009!


Michael Jacksons stjärna ♥ Vill tillbaks..


Bootyexpress

Japp då kör vi igen! Amanda och jag ska till gymmet och köra bootyexpress-pass. Efter blir det frukost, kanske på Muggen igen, och sen möter vi upp Jasmina och åker till Warner där vi ska intervjua tre personer i företaget.


Nu måste jag ringa och väcka min gymkompis ;)

Erised

It does not do to dwell on dreams, and forget to live.
- Albus Wolfrick Percival Brian Dumbledore


Överlycklig

Bästa praktikdagen någonsin! För idag fick jag packa upp filmer ur kartonger och i fyra av dessa var fulla av Harry Potter 7 ! Dom fick jag dela ut till alla säljare på Warner, bland annat min pappa. Dock åkte ju han iväg idag, men jag snodde med mig en film hem :)



Nu har jag bytt till mjukisbyxor och syster har värmt mat så nu är jag redo.
Harry Potter and the Deathly Hallows ♥

I feel like

Johanna frågade mig om jag hade lust att gå ut i helgen, och fan vad jag är taggad. Det var sjukt länge sen! Och vill man ha något att fira, så kan man ju alltid hurra för att praktiken äntligen kommer att vara över.



USA

Ny dag och från och med idag och tre veckor framåt så kommer det att vara rätt skönt att vara här hemma för mi padre ska åka till USA så då kommer det inte finnas någon som alltid är här hemma. Nej, nu kommer jag äntligen kunna få vara lite ensam, få ha huset för mig själv ibland :)


Skulle dock inte banga att få åka tillbaka jag med!

Nu ska jag göra mig i ordning för läkarbesök och sen praktik..

Gift

Idagens då, idag har jag följt med min pappa och sett hur jäkla tufft och anträngande han har det en vanlig dag på jobbet!!

Hämta och dela ut gratisbiobiljetter, och få några själv..
Lämna en PS3 till en vinnare i en tävling hos Hemmakväll.
Åka och hälsa på tjejerna i kunservice och fika.

Ja, sånna saker. Vilket jäkla slitjobb!??


Fick hem ett litet kuvert idag, i det låg mitt pris från tävlingen jag vann :)

The Deathly Hallows

Om 3 veckor har jag den! Harry Potter and the Deathly Hallows part 1


Jag är besatt! Och just nu älskar jag mitt fina halsband :)

nu kör vi

Pigg-o-glad, eller nått i den stilen.. Önskar inget hellre än att få ligga kvar i min sköna säng, men jag vet att det kommer att kännas så jäkla skönt efter spinningpasset. Eller ja, joppas det i alla fall :)




sömnbrist

Den här veckan kommer nog bli lagom rolig. Det enda jag vet just nu är att jag inte kommer att få så mycket sömn, jag kommer antagligen att jobba till 17.00 varje dag och imorn ska jag upp 05.00 för att jag och Amanda ska gå på spinningpass på morgonen. Samma sak på onsdag morgon, upp samma tid för träning. Vi satsar hårt!


 Wiho kommer att gå så jäkla bra för morgonpigga mig!!!
?!??


Stockholm Stad


Igår gick jag runt i stan och agerade turist ;)

Bländad

Just nu sitter jag ute på min balkong, tänkte kolla lite TV-serier på datan. Dock är det väldigt svårt att se nått på skärmen när solen reflekteras på skärmen. Det är fan riktigt varmt när det inte blåser nått, härligt!


Ikväll ska jag träna med Allstar-laget igen och den här gången kommer både Kimberly och Rebecca vara där också. Kommer bli jäkligt kul :) Imorgon blir det upp tidigt för träning och frukost med Amanda. Nu måste jag bara hitta ett bra frukostställe i Slussen!

Remember


Rebecca och Jag på vårat härliga tak i Barcelona 2009. ♥

Epic

Idag är det 15 dagar kvar till den första skivan jag ska gå på, och 16 dagar till nästa! Det är verkligen helt sjukt för slutet är så nära nu, eller början kanske man kan kalla det? Början på livet utanför skolan. 24 dagar till våran skiva..


.. it's going to be epic It will change lives ;)

Saturday Sunshine

Det är så skönt att vakna till solstrålarna som tränger sig in genom gardinerna. Att vakna utan väckarklocka, utan någon tid att passa. Bland det bästa jag vet!

Nu ska jag upp och äta frukost sen blir det stan för att leta efter ett par tajta träningsbyxor och kanske nått snyggt linne till det.


hardworking

Äntligen äntligen äntligen helg, imorn ska jag sova utan att behöva vakna av alarmet klockan 6 på morgonen! En vecka av praktiken avklarad, en vecka återstår. Inge mer ekonomi nu i alla fall, nu ska jag spendera resten av praktiken på olika avdelningar av företaget för att se hur allt går till. Men det får vänta tills på måndag för nu ska jag njuta av en massa sömn :) Men först blir det film!


Ekonomi...


Warner Bros. Studios

Hittade lite bilder från när jag och familjen var i USA, där biladde vi runt till Los Angeles, Las Vegas och San Francisco och besökte många ställen. Bland annat Warner Bros. Studios. Det var grymt häftigt att gå runt på t.ex. "Stars Hollow" där Gilmore Girls -tjejerna bor i serien och speciellt underbart var det att få gå in i ett rum med allt som hade varit med i absolut sista Friends -avsnittet, och inrett exakt likadant. Lite synd bara att det inte gick att ta en fika där..




Friday

Igår bestämde jag mig för att ta sovmorgon, eftersom att min handledare har kommit senare än mig varje dag den här veckan, och igår kom han nästan 2 timmar efter, så har jag bestämt att jag kan komma åtminstone lite senare. Kan nästan inte förstå att den här veckan snart är slut, tiden går ändå rätt fort på kontoret. Särskilt när man, okej jag, kan läsa istället för att jobba ;)


waka waka



Hemma igen, blev inte så hård träning men mycket ben och mage. Helt skjukt att man nästan kände igen varenda en på gymmet. Värmdö är visst inte så stort. Vi pratade lite om att vi saknar Italien, för hur skönt vore det inte att få ligga där på stranden nu? Och skumparty på kvällen :) ♥




workout

Idag ska jag inviga mitt WorldClass kort, har sänkt min träningsnivå rejält på sistone och just nu känner jag verkligen att jag vill träna. Känslan i kroppen efter att man har tränat riktigt hårt är ju så skön!



Btw, hatar förkortningen av WorldClass. Skulle ju kunna betyda något helt annat om jag skrev idag ska jag inviga mitt WC kort...

oförstående

Det är nästan pinsamt hur lite jag förstår av mina uppgifter på praktiken. Excel är inget för mig, alla siffror, uträkningar och finska ord(!), varför behöver dom översätta alla filmtitlar?? Hm, får fortsätta kämpa på antar jag.

Nått annat jag inte förstår är hur min statistik kan vara så hög? Fick mail om att jag vunnit en tävling, antar att det är därför.. Ett frågetecken löst!


Runway

Iblan kan modevisningar vara lite over the top.



Jeremy Scott

Off to my praktik. Mer kontorsjobb, vem vet, kanske händer det nått som får mig att tänka om angående ett jobb framför en skärm med massa siffror? Tveksamt.

Breaking Dawn

Köpte två saker idag:


Läppstift från Make Up Store "Baby" och sista boken i Twilight serien,
Så länge vi båda andas av Stephenie Meyer. Love ♥

Barndomen pågår inte från en viss ålder till en annan ålderdå barnet växt upp och stoppat undan allt barnsligt. Barndomen är kungariket där ingen nånsin dör.
- Edna St. Vincent Millay

Studera

Vad ska du göra efter studenten? Jag ogillar starkt denna fråga för jag har inget konkret svar. Jag vet vad jag ska göra i sommar, men sen.. Vad händer sen?

Diskuterade detta med en kille på Warner idag, men till skillnad från andra som förväntar sig ett svar och blir förvånade när jag säger "ingen aning" så började han ställa följdfrågor, frågor som fick mig att tänka till. Men självklart har jag inte, helt plötsligt, betämt mig vad jag vill plugga men jag vet i alla fall hur jag ska tänka nu. Låter helt ologiskt alltihop, men det känns rätt skönt just nu.


Om jag hade varit bra på att teckna...  Bild: Valentino


modernisera

Idag fick jag följa med på möte på praktiken, det som fångade mitt intresse där var när dom pratade om releasen av nyaste Harry Potter filmen och den kommande, den sista.. Plus att om de klarar budgeten så kommer alla som var på det där mötet (förutom jag dåra) få varsin iPad. Då kommer min pappa ännu en gång ha en mer modern pryl än mig eller någon annan i familjen, orättvist!



Glömde min iPod hemma idag, har seriöst inte åkt buss ensam utan att lyssna på musik på hur länge som helst.

Heart Attack

Praktik idag, inget nytt.. 9:00-17.00 (okej, lite tidigare än igår), ekonomi, årsredovisningar, lunch med samma personer, smsa... Sånt man gör på jobbet? Usch, nej! Jag vill inte, jag vill verkligen inte börja jobba 8 timmar/dag, komma därifrån fem och sen? Hem laga middag.. Vill inte att min vardag ska se ut så :( Visst 2 veckor, sure det är okej. Men resten av livet?? Jag vägrar!

Efter min dag på Warner åkte jag hem, bytte om, slängde i mig mat och sen träffade jag Johanna för förhandsvisning av filmen I am number four. Helt okej film, några hjärtattacker här och där men jag överlevde. Nu är jag grymt trött, en lång dag väntar imorgon. Godnatt ♥


Praktik

Denna vecka och nästa är jag på praktik. Praktiserar på Warner Bros. Råkade sitta över ett tag, eller råkade och råkade.. Det var lixom ingen som sa åt mig att gå! Jag var alltså, tillsammans med två killar från ett revisor företag, nästan sist ut. Förutom min handledare, chefen och en tjej som satt kvar. Lång dag!

I söndags tränade jag med det gamla laget, eller ja det är ett nytt lag men alla gamla spelare spelar där. Fick ett mail av tränaren (min gamla tränare) han är väldigt mycket mer uppmuntrande än jag minns honom.

Nu måste jag diska (suck) och sen sova.. Eftersom att det tar så lång tid att åka härifrån till Solna så måste jag upp tidigt!! Det finns bara en bra sak med långa buss-/tunnellbanaresor, det är att man hinner läsa mycket! :)



Imorgon blir det förhandsvisning med Johanna, vi ska se I am number four.

...

Pretending to be other people...
In real life that's called schizophrenia.
If you get paid to do it its called acting.




Exakt en månad till vår studentskiva idag! :)


Hogwarts

Fick en HP tröja av pappa, har väl ganska många redan egentligen men får ju massa nya reklamtröjor hela tiden.. På den satt i alla fall Hogwartsmärket och jag har aldrig tänkt på det förut, men min syster frågade mig varför det stog "draco" på den (hon antog att det hade något med Draco Malfoy att göra).
Var ju såklart tvungen att kolla upp det, och som mycket annat i JK Rowling's böcker är det hämtat från latin.



Draco Dormiens Nunquam Titillandus
- Never Tickle a Sleeping Dragon

Breakfast

Jag börjar bli Nej, jag är så jäkla trött på folk som ska ställa in planer en timme innan man ska träffas. Men det är inget jag ska fortsätta tänka på idag, har flyttat planerna till imorn och så får det vara.

Idag ska jag åka till stan för att handla lite träningskläder, vilket inte blev av igår, för nu har jag äntligen gymkort på WorldClass och ska verkligen försöka komma igång med träningen och vill inte tappa kondition bara för att jag slutar med fotboll. Det är riktigt bra att jag har Jenny, Amanda och Anthonette att gymma med också :)


Hm, har glömt frukosten.. Hungrig! Bye

Naturkatastrof


Tsunami i Japan.

Förstår inte varför sånthär måste hända, tycker så synd om alla drabbade och deras anhöriga. Man måste ju känna sig så hjälplös när sånt här sker. Har varit lite extra oro här då stora delar av Filippinerna är tsunamivarnat.. Hoppas att dagens händelse inte upprepar sig inom den närmsta tiden, eller inte alls!

Parlamentet

Yey! Nu är det äntligen helg, sovmorgon, ingen skola, umgås med vänner :) dock är de kommande två veckorna inte alls nått jag har sett fram emot. Praktik...

I helgen blir det ingen utgång även då jag, halvt, hade planerat att gå ut både idag och imorn. Men jag är inte alls taggad idag och tror inte det förändras tills imorn heller, we'll see.. Imorgon ska jag i alla fall ssova ut rejält, sen blir det in till stan för shopping med Johanna. Dock har jag ju sagt att jag inte ska shoppa nått mer, hmm undrar hur det kommer att gå!

Pappa har sina gubbar här och har ockuperat vardagsummet för att spela Rockband/Guitar Hero så just nu sitter jag och syster i päronens rum och kollar Parlamentet och Tips från coachen med Soran Ismail :)

Mr. Sunshine

Provet idag, mja det finns inte så mycket att säga om det. Lite pinsamt att lämna in bara men jag får helt enkelt satsa på nästa. Efter provet åkte jag direkt till jobbet där det inte fanns ett skit att göra så jag och Malin gick bara runt och runt i affären, typ, jobbade en extra timme också.. Och vad tusan är det med vädret?? Det ska ju vara vår!

Känner mig som en äkta Mr. Sunshine asså. Mr. Sunshine serien börjar idag klockan 22.00 och eftersom att jag älskar Matthew Perry, särskilt i Vänner, så ska jag ge den här nya serien en chans.


Robert Frost

Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice.


Scream

Imorn har vi prov igen och som vanligt har jag inte pluggat. Åh, varför kan det inte finnas ett ämne i skolan som man får betyg i för att ha läst bra böcker, som typ Twiligt eller Harry Potter? Böcker som är skrivna av riktiga författare..



Skulle mycket hellre (försöka) läsa den här boken än att läsa skolböcker.

Raise Your Glass

Hoppade över provet imorse så det blir ingen skola för mig idag eftersom att Frida och Amanda drog hem istället för att ha hål i typ 5 timmar och då känner inte jag heller för att gå. Men ska i alla fall in till stan, vill vara ute lite när det är så fint väder. Skinnjacka och Converse blir det idag :)


-

Break up, break down. Drunk up, fool around. Meet one guy, then another, fuck around. Forget the one and only. Then after a few months of total emptiness start again to look for true love, desperately look everywhere and after two years of loneliness meet a new love and swear it is the one, until that one is gone as well.

There's a moment in life where you can't recover any more from another break-up


träning

Fick min studentmössa idag, studenten är fan nära nu! :)

Fick även ett mail av min förra tränare som undrade om jag hade lust att börja träna med dem och jag har bestämt att jag ska ner och provträna i alla fall, Jenny och jag lär byta till deras lag istället för att sluta med fotbollen helt och så ska vi börja gymma tillsammans på Wold Class också. Ikväll blir det fotboll på TV, Barcelona (mot Arsenal, tror jag), ska ner till pizzerian i hamnen och kolla. Lär nog inte bli samma känsla som på Camp Nou men Barcafotboll är alltid grymt! 

Nu borde jag egentligen plugga för att jag har prov imorn, funderar dock på att inte gå och istället plugga till provet som vi har på torsdag. Nej, jag ska träna lite nu och sen läsa mer Twilight.


sleepless

Kunde inte sova inatt.. Kan vara för att jag har lite panik över den här veckan, imorgon har vi debatt och jag glömde all information hemma så kan inte öva! Tog inte heller med mig böcker så att jag kan plugga till provet som är på onsdag och inte heller till provet på torsdag. Lär inte få nån jäkla sömn alls dom närmsta dagarna. Dom nästkommande veckorna har vi praktik också, panik panik panik!!

Nej nu ska jag sluta tänka på det där tills jag kommer hem, finns ju ändå inget jag kan göra åt det nu. Så nu ska jag packa sen blir det shopping och senare går vi ner till stranden för att äta lunch och suga åt oss lite mer d-vitamin :)



See ya in Sweden !

domingo

Idag har vi gått ännu mer, har varit ute i åtminstone 8 timmar i sträck för att kolla och göra sånt som man tydligen borde göra och se när man är här. Det har i alla fall varit riktigt varmt och när jag äntligen skulle få chansen att shoppa lite på eftermiddagen och få en paus från allt gående, nej då är det ju såklart så att alla affärer är stängda här på söndagar. Herregud! Ja, då blev det av att gå lite till. Så idag har vi bland annat åkt linbana högt uppe i luften och ätit lunch uppe i bergen, riktigt härligt för att det har varit så fint väder hela dagen. Massa sol! Vi har även kollat på (och i) en katedral som dom började bygga för typ 150 år sedan men som inte är klar ännu, dom räknar typ med en 50 år till eller hur det nu var..

Jaja, imorn ska jag och mami ut och shoppa innan vi flyger hem i alla fall :) Nu blir det middag!



Ångrar verkligen att jag inte tog med mig systemkameran hit, nu får jag stå ut med dåliga mobilkamerabilder :(

crowded



Som sagt har vi gått runt en jäkla massa idag, men inget mig emot! Det är riktigt fint här. Fotbollen var fantastisk , dock väldigt klent motstånd där dom spelade med 5 man i backlinjen hela matchen. Den borde ha slutat 5-0 minst men det blev bara ett mål (ett giltigt i alla fall) till Barcelona.

Vi kom till Camp Nou ungefär 90 minuter innan matchen började, vilken jäkla känsla att gå in på arenan! Även fast det knappt var nån där inne när vi kom.. Men när matchen började fanns det inte många lediga platser kvar!

camp nou

Har varit ute och gått i 5 timmar, det är riktigt härligt med sol och absolut ingen snö :) Vi köpte med oss nudlar och satte oss på stranden, nu är vi hemma iägenheten och ska fika. Och nu började Vänner på TV, dock på spanska (eller nej, på tyska?).. Snart ska vi ut igen för att ta tunnelbanan till Camp Nou där vi äntligen ska se Barcelona spela mot Zaragoza! 

funhouse

Nu är vi i Barcelona, vi landade runt klockan sju och det är inte mycket som har gått rätt än så länge .. Först tappar vi bort mamma (haha!) och det går inte att ringa till henne för att hon inte kan sin pin-kod. Tillslut hittar vi henne och efter många om och men hittar vi även fram till vår lägenhet. Blev lyxmiddag på BK! Har letat efter en supermarket och hittade en i närheten när vi nästan var hemma igen.. Lägenheten är i alla fall underbar, helt perfekt! Lite litet för oss tre men jag skulle definitivt kunna ha en sån här lägenhet själv och typ göra mitt nuvarande rum till en walk in closet. ¡Awsome!

Allt går i svart, vitt, grått och beige + inslag av rött typ överkast och några kuddar och självklart HELA badrummet! Haha min syrra skulle antagligen hata det x) But I love it.
Nu är det dags att sova för imorn blir det en lång, och förhoppningsvis en underbart rolig dag ;D Natti!

1 dag till Barcelona

Idag startade jag dagen med att träna, riktigt härligt :)
Snart ska jag börja packa för imorn åker jag till Barcelona!



Längtar längtar längtar..

Circle of Life

Ja, jag skulle ju kolla på Jennys favorit film, Titanic, förut. Började kolla men sen bytte jag film. Blev en av mina favoriter istället, Lejonkungen!
Älskar första låten och det är verkligen en av de bästa filmerna som finns :)


Nants ingonyama bagithi Baba - Here comes a lion, Father
Siyo Nqoba - We're going to conquer

filmer

Det är helt sjukt, men alltid när jag har lov så kollar jag, nästan, alltid på film varje kväll/natt som jag sover hemma. Spelar ingen roll hur sent det är, jag kollar ändå! Det här lovet har det blivit extra mycket film eftersom att jag var på bio både igår och idag. Idag träffade jag Amanda och vi fick endel skolarbete gjort, första gången jag var hemma hos henne i deras nya hus. Najs. Efter det träffade jag Johanna och vi såg på Just Go With It, den var bättre än filmen igår. Dock ingen höjdare den heller. 

Dem visade en trailer av en film som vi redan har bestämt att vi ska se när den kommer ut också. Water for Elephants heter den och huvudrollerna spelas av Reese Witherspoon och Robert Pattinson.



Vi är typ biofreaks båda två och vet redan många kommande filmer som vi ska se tillsammans :) Filmerna vi längtar mest till är Harry Potter och Breaking Dawn såklart, men det är så lång tid kvar.. Dock kommer jag inte se HP med henne för både Kimberly och Frida står före i kön i fall jag skulle lyckas få en extrabiljett till galapremiären i år, skulle det hända blir det nog svårt att välja mellan dem. =p

Life is the most spectacular show on earth.


lillördag

Usch, tidig morgon. Ska träffa Amanda i Slussen klockan halv 11 sedan ska jag med henne hem, första gången jag ser hennes hus, och vi ska jobba lite med skolarbete som ska vara klart efter lovet. Vi ska debattera mot Frida och Madelene så vi måste öva lite innan jag åker iväg. Efter det så ska jag träffa Johanna, det blir bio ikväll igen! Dock ingen skräckfilm, nej, idag blir det komedi. Just Go With It. Hoppas att den är bättre än gårdagens film ;)


Nope is Dope

Hittade en tröja som jag fick på en klubb i Italien i somras, Life Club, och nu längtar jag som tusan till värmen. Det är ju verkligen så skönt att kunna gå runt i linne och kortbyxor på kvällarna utan att frysa och att det är ljust på kvällarna (och dagarna)..

Life Club och Coconuts. Rimini, Italien :)


Galapremiär

Ritualen. Exorcism.. Inte min grej det där! Verkligen inte en film som jag skulle valt att se på om det inte hade varit galapremiär, tycker inte om sådana filmer och förstår inte varför jag envisas med att se endel filmer när jag ändå kollar bort halva tiden x) Okej lite överdrivet men ändå!

Lite coolt var det att en av huvudrollerna var där, Colin O'Donoghue.



Träffade ekonomichefen på Warner Bros (som distribuerar denna film) också, som kommer att vara min handledare på min praktik om några veckor.
Hoppas innerligt att han är bättre än min handledare förra året.

Ritualen


Galapremiär ikväll och jag ska gå med Isabel och Catherine. Vet inte riktigt vad filmen handlar om, bara att det har nått med exorcism att göra. Vilket inte alls är min typ av film, men men..

Mars

Jag, Kimberly och Jenny åt middag och drack drinkar på Hellströms och drog sedan till donken för lite fika. Palla att det typ är det enda stället som är öppet efter 12 på måndagar.. Nu är jag i alla fall hemma och ligger i min sköna säng och pratar med Jenny, känner dock inte för att sova så funderar på att se någon film (men Jenny är fett dålig på att komma med förslag på bra filmer). Så skönt att inte behöva sätta alarm för att typ gå upp klockan 6!



Vi tre på Åland förra året.

Nu ska jag se på Jennys favoritfilm, Titanic. ♥



RSS 2.0