2012 Highlights

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

let's get real fucked up, we won't know which way is up

 
 
 
 
 
 

Is it real or is it all in my head?


2013

Har redan bokat två resor till värmen i början av det nya året, den första till Thailand om endast nitton dagar! Lycklig.

 


I still miss you


Blue Christmas

 

any place you do not leave is a prison


Where are you christmas?

Känns så sorgligt att stanna här i kylan medan andra åker iväg till värmen nu under jul och nyår. Men i år blir det helt enkelt att fira hemma med familjen och våra små jultraditioner, Kalle Anka, Svensson Svensson, god julmat, skinka och julgröt. Till och med massor av julklappar som ligger så prydligt under granen. Men vi börjar med att se på Grinchen som visas på tv nu!


it's a fool who plays it cool by making his world a little colder

Vaknade förvirrad och alldeles för tidigt i morse. Hade sovmorgon till halv elva men var uppe redan tre timmar innan. Min korta arbetsdag ledde dock till en dags ledighet på grund av strömavbrott, så idag har jag hunnit med lite julhandel. Hoppades att det inte skulle vara alltför mycket folk i stan eftersom det är torsdag, vilken besvikelse.. Proppat med folk!

Jag förstår verkligen inte hur alla klarar av att trängas, springa in i varandra och köa hela dagen lång. Har i alla fall fixat julklappar till alla förutom en person nu, hittade även ett par saker till mig själv. Har varit förbi hela två banker idag också, rätt så produktiv dag ändå!

Imorgon är det dock dags för öppning så nu blir det att sova.RSS 2.0