@ Arlanda


No is a dirty word. No is a word that never crosses my mind.

 
Nu är man inte en liten tonåring längre. 20 år. Gammalt.. Helgen bjöd på många härligheter, två födelsedagsfiranden, massa onyttigt, grymma utekvällar, underbar musik, årets första dopp och en massa härligt folk! Det var verkligen ett par av dom bästa festkvällarna jag varit med om. Underbart!

Being happy is a choice,

and I choose to be happy today.


If you're a bird, I'm a bird


I show not your face but your hearts DesireGenom min iPhone

Senaste veckan hann jag med lite shopping. Det var jäkligt länge sen jag köpte kläder sist så när Malin bad mig följa med henne till Forum bestämde jag mig att unna mig några småsaker i alla fall. Blev ett par klackar, ett par mjukis shorts, en söt kjol och finfin strand-/sommarklänning. Allt som allt gick det på exakt 305:-, känns faktiskt rätt värt!
Hann även med en efterlängtad kväll på Grisslinge med gott folk, Malin och jag var dock bara där för att säga hej och sedan dra vidare till 20års firande.
 
Utanför kyrkan klockan ett för vår första cider för dagen.
 
Hemma hos Lucas hade vi det bra, med sanning eller konsekvens och dans till Alina Devecerskis 'Flytta på Dej' hela natten lång.
 
Viktor och Malin lekte kiosk under rutschkanan som dom tigare lekt och stojat i. Den andra, lite malplacerade, bilden fick vara med då jag blev lycklig när bästa Federer återigen är #1.
 
Idag besökte vi Björkvik en snabbis. Har även provkört en eventuellt ny bil.

2012.07.01

15 dagar kvar tills tonåsdagarna är förbi, börjar känna mig riktigt gammal nu.
21 dagar tills vi lyfter från Arlanda och åker mot Filippinerna.
 
Mitt humör går verkligen upp och ner hela tiden, precis som vädret verkar det inte kunna bestämma sig. Ena stunden är jag glad, andra ledsen. Lat, inspirerad. Lugn, panikslagen. Just nu känner jag mig rätt lugn vilket är skönt eftersom panikkänslan är den värsta.
 
Har jobbat tidigt idag och efter jobbet åkte jag och köpte ännu en ny bok, en fin bok. Nu ska jag in på Forever21 för att hitta lite fina kläder att beställa :)


RSS 2.0