Bored.

Uttråkad som tusan efter snart fyra dagar hemma med feber och huvudvärk. Har legat i sängen så länge att jag inte ens vet om jag sov något alls inatt eller om jag bara låg och tänkte, eller om jag drömde samma dröm om och om igen. Nånting konstigt var det i alla fall med den här natten. Har varit ute på promenad i solen och jag blev förvånad när jag insåg att jag var alldeles för varm i en jacka jag skulle frusit till is i för dryga veckan sedan. Helt underbart var det, men efter två timmar fick jag nog av att vandra omkring i min ensamhet trots solen. Har längtat tillbaka till jobbet i en evighet nu, två dagar egentligen men det känns längre, och imorn börjar jag äntligen igen.

 


Lyckorus

Satt med mina fina barn och pysslade idag när helt plötsligt solen sken in genom fönstret och både lös upp och värmde. En underbar känsla. Blev glad. Är glad.


Dreams are a reflection of waking life

Har inte sovit bra alls de senaste nätterna, mest på grund av förkylningen antar jag men jag har även vaknat upp ett antal gånger av drömmar. Drömmar som först gör mig glad men som sedan utvecklas till en hemsk dröm som gör att jag vaknar tidigare än jag faktiskt behöver.

Behöver den kommande helgen då det kändes som att jag missade den senaste, kände mig inte alls utvilad efter halsont, hosta och drömmar. Men nu är det bara tolv och en halv jobbtimmar kvar och den här helgen ska spenderas med filmer, gött sällskap och sedan en efterlängtad träning. Plus att päronen kommer hem igen efter två veckor som började i New York och slutade i soliga Miami, Florida.
 

Two can keep a secret

När man jobbar varje dag känns helgerna extra viktiga då det är den tiden man har att spendera på sitt eget sätt och då man faktiskt orkar göra något. Det är helgen som ska göra hela jobbveckan värd.
Hela den här veckan har jag längtat efter just den här dagen eftersom jag för en gång skull på riktigt länge såg fram emot att träna. Men så går man och blir sjuk, får ligga inne och må skit en hel helg. Helgen är över. Har inte gjort nånting roligt, betydelsefullt och knappt varit ute över huvud taget. Och imorn är det dags för jobb igen. Kul.


send me out of my head

Känns som att jag knappt gör nånting om dagarna längre. Jobba. Hem. Jobba. Hem osv. Det gör dock inte något, jag orkar ju ändå inget mer. Skulle behöva lite sol, om så endast några strålar genom molnen, för att få upp energin en aning.

Som sagt har året startat rätt bra, känner mig rätt känslolös faktiskt. Vilket är både bra och dåligt. Bra med tanke på dipparna jag haft under senaste året och dåligt med tanke på höjdpunkterna. Men just nu känns det helt okej och det lär fortsätta såhär ett tag till, har inga planer som kommer att ändra min vardag på ett tag.

Kanske är det därför jag drömt så mycket på sistone? För att det inte händer något när jag är vaken.. Undrar, som vanligt, vad vissa drömmar egentligen betyder. Tex när man storbölar i drömmen fast att man inte känner sig ledsen när man är vaken. Eller betyder det att man på nån nivå känner sorg?


But swimming in your world is something spiritual

 
 
 
 
 
 


RSS 2.0