the perks of being a wallflower

So this is my life.
And I want you to know
that I am both happy
and sad
and I'm still trying to figure out
how that could be.
 
 

Dancing in the Dark

Jag känner mig så instabil hela tiden, kan gå från att vara glad till att ha en klump i halsen, ångest eller panik i bröstet på en sekund. Gick från centrum idag och kunde knappt hålla tillbaka tårarna. Det är så svårt att glömma, svårt att tränga undan och jag vet inte om det är bra eller dåligt att fortsätta försöka stänga inne allt eller om jag faktiskt borde hitta ett sätt att släppa ut alla instängda känslor på. 

Jag känner mig svag för att jag inte kan sluta. Kan inte sluta tänka på alla frågor jag har och på vad som hände. Skapar bilder i mitt huvud och känner mig ännu svagare när min självkontroll sviker. När jag bestämt mig för en sak men blir svag och gör det jag tidigare bestämt att jag skulle låta bli. Jag gör det, med en bild av dig och nån annan framför mig. 

Jag tänker ofta på den dagen, varje gång du rör mig tänker jag på det. För jag ville inget mer än att du skulle hålla om mig, då.

now even my bed is filled with bad memories

 
 

Confused

Har varit så förvirrad på sistone, gjort en sak men tänkt på nått annat. Försökt hitta några känslor men känt tomhet. Gått runt på stan och känt mig osynlig. Suttit på föreläsning bland tvåhundra elever men känt mig ensammast i världen. Jag försöker glömma, sudda bort de närmsta veckorna, men allt samlas som en klump i magen som växer och växer och jag vet inte vad jag ska göra. Förvirrad, och är rädd för att hamna där igen. I tomheten.
 
Det är underligt hur man kan tänka på en sak och känna ilska, ilska över något som inte hänt, ilska över en idé i huvudet. Ilska över något man endast anat kunde ha hänt. Och sedan när den tanken blir verklighet, istället för att känna ilska, känna lättnad. Det var nog det som triggade all förvirring, kaos och oreda i mig. Att jag inte reagerade eller kände som jag trodde att jag skulle och nu är jag i någon slags limbo av känslor där några drar mig åt ett håll medan de andra drar mig åt ett annat. 
 

not the slightest clue

 
 


RSS 2.0