Hellströms

Har inte haft internet idag förens nu, men idag har jag a alla fall varit i stan, jag var grymt duktig som inte köpte något. Dock kommer jag göra av med pengar i kväll för att jag, Jenny och Kimberly (kanske nån mer?) ska till Hellströms och ta en öl snacka och byta studentbiljetter..

Fan, nu blev det bråttom!


Studentmössa



Fick reda på, av en väldigt oväntad person, att vår klass kommer kunna hämta våra studentmössor på måndagen efter lovet. Är dock inte här då, men hur najs?

Idag blev det inte stan för mig, åker in imorn istället. Idag har jag tränat och haft lite spa-dag här hemma och nu ska jag bara ta det lugnt och läsa, I'm obsessed..

5 dagar kvar

Helt sjukt att jag inte ens orkade vara vaken genom hela melodifestivalen! Första gången som jag varit hemma och faktiskt kunnat se hela programmet, och så somnar jag.. Typiskt =p

Imorgon funderar jag på att åka in till stan, hoppas det blir lika "varmt" som idag (alltså plusgrader), ska köpa lite inredningssaker till rummet och kanske lite gott chaipulver :), måndag är helt planlös, tisdag blir det galapremiär med Isabel och Catherine, på onsdag ska jag träffa Amanda för lite skolarbete och sedan blir det middag och bio med Johanna. Torsdagen har jag planerat att ägna åt packning, hur lång tid det nu kan ta att packa för 4 dagar.. Lär ju i alla fall inte ta en hel dag, eller kanske för mig. Jag ska ju alltid prova allt i min garderob innan jag bestämmer mig för vad som ska med eller inte.

Och nu känner jag hur flummigt det här jäkla inlägget blev, ska ta och sova nu.

Godnatt ♥ !


Sportlov

Äntligen lov, vila, sova, plusgrader.. Men självklart skolarbete ändå! Det är så typiskt att lärare ska sätta prov/uppgifter direkt efter lovet.

Igår hade vi kul, Emma, Malin, Anna, Johanna och jag var hemma hos Anna och spelade spel, charader, snackade och hade kul. Det var så länge sen vi fem hade en riktig tjejkväll som vin brukade ha så ofta förut. Mys! Malin och Emma skulle upp tidigare så dom somna rätt tidigt. Vi andra fortsatte spela och var uppe mycket längre. Det blir verkligen mycket roligare ju senare det blir. Dock blev det inte mycket sömn första dagen på lovet eftersom att bussarna från Lagnö bara går varannan timme och därför behövde jag och Johanna hinna med 11 bussen. Stressigt blev det men nu är jag i alla fall hemma och äter god frukost. ♥


när jag hör din röst

Jag är helt besatt av Twilight böckerna. Funderar på om det är jätte osocialt att ta med boken ikväll när vi ska ha tjejkväll.. Äsch tar med den, brukar ju alltid vakna före dom andra!

Idag var jag i skolan, men inte på lektionen. Lite dumt och onödigt att åka in men behövde hämta lite böcker som jag ska försöka plugga lite på under lovet. Nu ska jag träna lite grann här hemma, pallar inte fysträning så jag kör lite lugnare själv. Efter det måste jag ner till centrum och köpa lite gurka, morot och dipp och ta med mig en bunt filmer. Sen kommer Emma med röda faran och hämtar mig här hemma. Det blir alltså tjejkväll hemma hos Anna med sällskapsspel, dansmatta, singstar och filmer. Plus en massa gott att äta och dricka. Det var ett tag sen..




Remember Me

Gandhi said, that:
"whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it, 'cause nobody else will.'"


addictive

Helt okej dag, än så länge..
Var i skolan i typ en timme sen fick vi sluta, har egentligen en lektion till senare men det känns meningslöst att gå när man kan jobba med uppgiften hemma. Nu har jag i alla fall gjort nudelsoppa och så köpte jag med mig en semla hem. Tänkte fortsätta läsa Twilight, som det står på baksidan av boken den är beroendeframkallande!

Senare blir det jobb, slår vad om att det kommer bli ännu en chill dag där..

Hasta La Vista


Midnight Sun


Började läsa Twilight igår, tycker att kapitlet som är skrivet ur Edwards synvinkel är grymt bra och vill verkligen läsa hela. Så jäkla synd att folk ska förstöra för andra, varför var nån jäkel tvungen att läcka boken? Men men, den ofärdiga versionen finns i alla fall så får väll trösta mig med det!


dreams

Idag har jag varit extremt trött, glömde att ställa alarmet igår natt och vaknade av att Amanda skickade ett sms. Som tur var kom pappa hem precis, så kom i tid till UF-mässan ändå! När jag kom hem började jag läsa men var för trött så somnade tills det var dags att byta om till träningen.

Något jag undrar är om man kan drömma fast man är vaken, hände nått as konstigt precis innan jag somnade men vet inte riktigt vad. Jaja, märkligt var det i alla fall och lite creepy men men.. Nu ska jag fortsätta läsa och försöka att inte somna alltför sent!



For in dreams, we enter a world that is entirely our own.


Måndag

Ny vecka. I kväll/natt ska vi spela nattfotboll i skolan, ingen aning hur jag ska orka. Dock är mitt största problem hur tusan jag ska kunna komma hem!! Sista bussen går runt 2, sen går nästa typ 5. Ingen aning när fotbollen slutar men får väll hoppas att det inte är precis emellan bussarna i alla fall.. Nu ska jag ta det lugnt, läsa klart Harry Potter så att Frida äntligen kan få tillbaka sin bok.

Vi kollade lite på hundar idag i skolan och jag försökte hitta bilder på en hund jag hade sett som är hur söt som helst, men som nästan ser ut som ett gosedjur. Nu hittade jag den i alla fall.. Dock inte dom bilderna jag sett förut!

Ibland är dom verkligen hur söta som helst, men ibland ser dom nästan för "overkliga" ut haha.. Men jag vill fan ha!
  

från och med Du

Just nu önskar jag att jag bodde ensam, jag känner inte för att ha människor runt mig. Jag vill vara för mig själv ett tag, lite lugn och ro för en gång skull.. Den här dagen har helt enkelt gett mig mer ångest än jag haft tidigare och just nu skulle jag vilja kunna göra val utan att andra påverkar mig, utan att ha någon bredvid mig som inte förstår varför jag vill göra som jag vill, som inte bryr sig.



Men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro..

I open at the close

Idag har jag inte planerat nått annat än jobb lite senare ikväll. Jag ska ta det lugnt idag, är alltid så himla trött och otaggad på allt nu för tiden. Det jag känner för idag är att läsa, det har jag inte gjort på hur länge som helst så nu tänker jag läsa klart Harry Potter och de vises sten. Jag kan fan inte själv förstå att jag inte läst alla böcker än, helt sjukt. Det är även svårt att förstå att sista filmen kommer snart. Snart är det över..


Ända sedan år 2001, när den första filmen kom ut, har jag haft en ny Harry Potter film att längta efter. Det kommer kännas så tomt sen, men än så länge har jag en till film att längta efter och fyra olästa böcker att njuta av. Så nu ska jag börja läsaläsaläsa!


Soon we must all face the choice between what is right and what is easy. ♥

Fredagsfilm

Efter Forum mötte jag upp Johanna vid Sickla, vi åt sushi, kollade i affärer, köpte godis och gick på bio. Vi såg filmen Sanctum i 3D. Spännande film, men egentligen ingen film för mig. Jag som tycker att det är obehagligt att simma under en bro som ligger över vatten ska verkligen inte kolla på en film som handlar om att dyka i grottor(!), paniken satt i hela kroppen under hela filmen. Var nästan påväg att gå ut vid ett tillfälle..


By the way så var pappan i filmen grymt lik Stellan Skarsgård.

Richard Roxburgh och Stellan Skarsgård.

music is my drug

Idag efter skolan satt jag, Frida och Amanda kvar för att jobba med vårat UF-företag. Det går så segt just nu och jag har helt tappat motivationen och viljan för att verkligen försöka. Men fan, vill så gärna ha ett MVG i projektarbetet! Efter skolan åkte jag och Amanda till Nacka Forum, mina hörlurar gick sönder imorse och jag klarar mig verkligen inte utan min iPod (och den klarar sig inte utan hörlurar) så jag var tvungen att åka och köpa nya direkt.


Mina favorithörlurar "Gumy" från JVC. Mest p.g.a att dom är så snygga! Min iPod är verkligen det bästa jag äger, typ, haha! Skulle aldrig klara mig utan den..

Sweet Home Alabama

Just nu sitter vi här hemma och kollar film, kollar på Sweet Home Alabama.


What do you want to be married to me for, anyhow?
- So I can kiss you anytime I want.


om jag kunde drömma

Nu längtar jag som tusan till Barcelona. När jag kommer hem därifrån så ska det vara vår här i Sverige, annars åker jag fan tillbaka! Känner mig så otaggad på allt just nu, vill inte träna, vill inte umgås (med vissa personer), vill inte praktisera.. Jag vill iväg, vill åka nu! Jag vill sitta och kolla på när bästa laget spelar fotboll.


Lionel Messi & David Villa

Träffade Catherine på bussen, snacka lite om skolan och såklart  om vad jag tänkt göra efter studenten. Ogillar verkligen den frågan starkt. Jag vill typ flyga iväg till landet ingenstans, aldrig växa upp och bara leva livet där.


Peter Pan and Wendy turned out fine, so won't you fly with me?

Losing Grip

Ångest inför provet imorn, eller nej inte dirket.. Men jag vet att det kommer, det brukar slå mig när jag vaknar på morgonen och önskar att jag kunde få gårdagen tillbaka så att jag skulle kunnat plugga åtminstone några timmar. Nu ska jag i alla fall göra några övningar (efter att jag har duschat, hehe) sen lär jag väll läsa texten på bussen imorn. Dock är det typ 5 kapitel så lär inte direkt hinna läsa allt, whatever..

Ångest inför fredagen, måste lära mig att kolla om Emma kan vara med på våra så kallade tjejkvällar innan jag säger att jag kan. Kommer aldrig att stå ut hela kvällen/natten utan henne där! Palla dom andra som alltid vill ha med dom tråkigaste killarna i världen, och vem fan kallar det för tjejkväll när det är killar med föresten?

If only tears were laughter, if only night was day.


En bild på Mig & Emma från vår Asien-resa förra vintern, tror bilden är tagen i Thailan. Bruna, osminkade och fina brudar haha! Andra bilden med Livia, Frida och Emma är från Chokladmässan för typ 2 (?) år sen. Lite random sådär..

Barcelona

Om 16 dagar är jag där! Fan vad jag räknar ner hela tiden.. Men men skönt kommer det bli, saknar Barca så jävla mycket! En av de roligaste resorna jag varit på. Sola på vårt tak (även fast det var förbjudet), spela cup med gamla laget och vinna guld (!), gå runt i värmen på kvällarna, inga föräldrar (dock tränare) och roliga nätter med bästa vännerna :D Miss it soooo much!






Snart ska jag tillbaka, lär väll inte bli lika kul när jag åker ensam med päronen men bättre än att vara kvar här i kylan. Lite varmare = lite bättre ♥

Jag är så grymt taggad på att få packa ner kortbyxor, linnen, skinnjackan, solglasögon och Converse. Att shoppa i affärer som inte finns här i Sverige och längtar något rejält till att se Barcelona spela, live, på Camp Nou! UNDERBART.



ett ett två

Nu har jag anmält mig till högskoleprovet, bra att göra det sista anmälningsdagen.. Men men bättre sent än aldrig som man brukar säga.

112 dagar kvar! Längtar som tusan till studenten, känns läskigt nära nu men ändå känns det som att det är en evighet kvar. Det känns verkligen som att allt kommer att förändras under sommaren, lite ångest.. Men även spännande. Jag vill göra nya saker, träffa nya människor, sjunga med på festival, resa iväg och lämna fucking Åmål Gustavsberg, Stockholm till och med.


Common Denominator

When broken hearts rise up to say love is a lie,
You and I will stand to be loves reply. ♥


Fred och Kärlek

Jag bara går och längtar och längtar till sommaren och särskilt Peace&Love. Folk kommer nog tröttna på att jag tjatar om det så himla mycket, men jag tror att det kommer bli så himla kul! Can't Wait!

Idag då? Äsch vafan samma sak dag ut och dag in. Vakna av väckarklockan (hemskt!), gå ut i kylan och sitta i skolan och lysssna på lärare som babblar på. Kul att man kan virka ibland på lektionerna i alla fall, haha..



Salvador Dalí.
Den här bilden tycker jag är jäkligt cool, älskar att svanarna ser ut som ett elefanthuvud. Dock är den typ "spegelvänd" i en av våra skolböcker.

Sömn

Jag har inte alls sovit så mycket som jag hade tänkt göra denna helg.. Ändå var jag ledig i fredags också.. Men men sömn är väll rätt överskattat ändå?

Jag ska i alla fall lägga mig och lyssna på musik innan jag somnar, känner verkligen för att lyssna på lite bra musik och längta ännu mer till P&L i sommar.


Söndag

Igår började kvällen på Cash Bar, fortsatte på Ego och slutade på Donken. Det var helt okej kul bara det att stället var rätt litet och bara spelade bra låtar då och då. Känns som det är svårt att hitta ett riktigt bra ställe att gå ut på. Men men.. Små problem.

Nu ska jag börja min söndag med frukost framför TV:n och kolla på Full House. Älskar den serien grymt mycket :)



Jag börjar pensla, Jag flyter med känsla

wham bam thank you mam

Mina garderober som just nu består av ungefär 90% H&M kläder ska få tillökning! Med kläder från Hennes & Mauritz såklart!

Köpte ett par lacktights, en till magtröja, ett par jeans och en mascara. Tightsen ska jag nog ha på mig ikväll för jag känner verkligen inte för att ha kjol eller klänning med ett par tunna strumpbyxor. Nu ska jag testa kläder. Lär säkert testa massa sommarkläder också, haha, längtar så grymt mycket!


Jag tröttnar aldrig på deras musik ♥ !


inga tårar når min kind

Jag vet inte riktigt hur jag känner idag. Konstig känsla!
Solen skiner men det är kallt. Jag är glad men ändå inte glad.
Jag vill verkligen!! .. men ändå så vill jag inte.

Jag ska ut ikväll, tror jag, blev så otaggad när jag såg att det ar flera minusgrader ute. Jag tror att om det hade varit varmare, typ sinnjacka&conversevarmt, så skulle jag kunna vart sjukt taggad.



Nu ska jag i alla fall in till stan för lite shopping!

Nicholas Sparks

Blev varken skola eller utgång idag. Bussarna från värmdö var inställda imorse och kände helt enkelt mer för en filmkväll idag än en utekväll i kylan.

Vi har precis kollat på Dear John, en film som är baserad på en bok (med samma namn) som är skriven av den fantastiska författaren Nicholas Sparks, han har skrivit några av de bästa böckerna jag läst!! De böckerna oftast har gemensamt är att det är omöjligt att inte gråta, samma sak med filmerna och just den här filmen får mig att gråta rejält. Första gången jag såg den grät jag redan efter en kvart, och resten av filmen. 

livet är fult, du är fager




Honeymoon

Ingen bra dag idag. Började med att jag somnade om och kom försent till skolan, sen bröjade det snöa, och snöa ännu mer. Åker till jobbet och kommer på, klockan 17.20, att jag börjar 17.00 så hinner inte äta nått.
Slutar jobbet och då är det typ snöstorm och iskallt.

Nu har jag precis kollat klart på filmen Just Married.


Debut

Saknar Amandas lägenhet på söder.
Saknar utekvällar på sommaren.
Saknar min favorit säng, la fatboy.
Saknar saknar saknar..

Bjuder på två underbart fina bilder, för det är såhär det ska vara efter långa och underbart roliga kvällar med vännerna!



Mitt namn är mycket och jag vill ha mer.


Canon

Jag vill fota!
Jag vill fota naturen, solen, växterna, moln på en blå himmel.. Men synd, synd att det fortfarande är mörkt, kallt, snö och ja.. Allmänt tråkigt ute just nu.



Idag, idagidagidag.. Skola somvanligt, roligt? Nej. Givande? Nej.
Men som sagt, ska stå ut sista tiden och som det står här till vänster så är det ju bara 120 dagar kvar till studenten. MEN jag orkar verkligen inte plugga, kommer väll antagligen att sitta uppe halva natten för att bli klar med läxorna.

Nicole Richie

Jag är grymt sugen på en till tattuering. Vingar skulle vara najs, men tror dock inte att jag nånsin kommer att göra det. Nicole Richie har tattueringar på tre ställen där jag gärna också skulle vilja ha!

Hennes bröllopsklänning var en dröm och jag älskar värkligen att man ser vingarna igenom spetstyget.


Love.

Manila, Philippines




Trafik, motorer och tutor natten lång.
Fattiga bebisar, vuxna och barn.
Smutsigt, fattigt, svettigt, högljutt.
Vulkanutbrott, jordbävning & mardrömmar.

Det är långt ifrån en vacker stad, men jag vill tillbaks.

Deprimerande

Känner att jag ofta skriver om så grymt roliga saker här!
Helt seriöst så finns det inget kul eller motiverande med varken den här årstiden eller skolan eller någonting annat just nu. Träffade både Malin och Johanna idag och planerade att dra ut i helgen med dem (plus alla andra som vill med) dock är jag inte ett dugg jäkla sugen på att festa, dricka eller dansa just nu. Får väll helt enkelt hoppas att den här känslan försvunnit till helgen! Vill ju så gärna..



Vi äter skiten så vant, att vi börjar gilla smaken utav skit.

E.E Cummings

I carry your heart, I carry it in my heart ♥



Borde verkligen plugga, men jag orkar verkligen inte. Orkar inte alls. Inget alls.
Jag har verkligen inga krafter i kroppen, längtar så otroligt efter sommaren.
Sol, sommarlov och Peace & Love! Nu ska även Emma och Livia (+ några andra) dit så det lär bli hur kul som helst. Mja, några saker har man i alla fall att se fram emot, måste bara klara av skolan först..

Cartoon Heroes

Vill ha H&M modellen Jessica Hart's jätte coola klänning!



Wonder Woman


MAC cosmetics har lanserat en ny kollektion, Wonder Woman.


Jag tycker allt är supercoolt! Färgglatt och fint, särskilt förpackningarna.
Skulle gärna ha dom stående här hemma!



Sunday

Meningslös dag. Började dagen med att kolla på repriser av Huset Fullt,
kollade på Grease efter det och sedan kopplade jag in ett nytt instrument till Guitar Hero / Rock Band och spelade lite. Annars har jag inte gjort mycket annat. Att vara sjuk suger!

Men en positiv sak har hänt, eller ja hänt och hänt..
Får i alla fall hem en efterlängtad klänning imorn!


Saturday

Idag hade jag tänkt vara hemma och försöka bli frisk men sen orkade jag inte ligga hemma hela dagen när jag hade saker planerade. Så idag träffade jag Malin och Anna vi gick till Model House där Malin skulle vara "modell för en dag". Rättså kul att vara med. Efter det lunchade vi tillsammans och sen åkte jag till jobbet.

Imorgon ska jag vara hemma och vila. Vill inte vara sjuk längre!

Raise Your Glass

Hatar att vara sjuk, det förstör ju verkligen allt! Jag som, för en gångs skull, var supertaggad på riktigt jobbig fysträning och att sedan gå ut och dansa hela natten lång för att bli ännu mer öm i kroppen. Men nej, så blev det ju inte..




vi blir aldrig som dom från stan

Idag har det varit en vanlig dag i skolan med lektioner och grillmacka till lunch. Hoppade träningen och nu kollar jag på underbara Friends, älskar!


Burlesque var rättså bra, Christina Aguilera har ju en så underbart grymt bra röst! Men det bästa med fiilmen var ju såklart la eye candy Cam Gigandet (;

it won't be soon before long

a dream within a dream



two can keep a secret..

..if one of them is dead


Burlesque


Friluftsdag idag, inget jag hade tänkt närvara. Istället ska jag in till stan strax, tänkte leta gummistövlar, och ikväll ska jag se filmen Burlesque med Johanna.
Har hör att den fått dålig kritik, men jag hoppas att den är bra ändå!


RSS 2.0