Peugeot Vivacity

Idag är jag på dåligt humör, det är inte direkt en person som gjort nått speciellt utan nått många gör ofta så jag är helt enkelt allmänt trött på människor!

Hoppas att mitt humör ändras när jag träffar Frida och Johanna ikväll.. Hoppas för deras skull i alla fall. Jag vet i alla fall vad jag kan göra för att hjälpa humöret lite grann. Men det kommer väl Frida att förbjuda mig från att göra.


Idag la jag upp min älskade moppe på Blocket, sorgligt :(

Mösspåtagning



Mösspåtagning, fullproppat med studenter i Medis, öl/cider och sol ♥
40 dagar kvar till studenten! :)

Here we come


Biljetten är köpt och det känns underbart, längtar som tusan :) ♥

Lionel Messi

+ Barcelona = Bäst! Så är det bara :)


stress

Just nu har jag tre saker planerade på fredag, fråganär bara hur tusan jag ska bli av med en av dem? ..

Veckans längsta dag är i alla fall avklarad nu, dock tog jag och Frida en paus och gick på bio. Det blev Water for Elephants, igen. Nu var det meningen att vi skulle kolla El Clasico matchen ute men eftersom att alla verkar ha massa plugg just nu så blir det nog inte av.. Ska kolla på det här hemma ändå såklart!



Second Hand

Första dagen i skolan efter lovet, känns så konstigt att vara tillbaks. Gick dock bara 2 timmar idag så det var inte så farligt. Dock väntar veckans längsta skoldag imorn.. Både innan och efter skolan var jag i stan med Frida. Hon shoppade på Beyond Retro, som är en underbar affär!



Nu ska jag iväg och träna, det var grymt länge sen, måste börja ta tag i det där igen.

Back to school


Åh vad jag önskaar att jag kunde skriva "tillbaks till Italien".

Nej nu är det slut på lovet, dock börjar jag inte fören klockan ett men ska försöka hinna in till stan med Frida en stund. Hon var tydligen pigg och vaken imorse så hon är redan påväg in!

total eclipse of the heart

--> Bonnie Tyler

Ännu en underbar vårdag! Skulle ha åkt in till stan för att köpa present till syrran men vaknade lite för sent för det så istället har vi grillat korv och så har jag legat ute och spelat yatzy. Nu ska jag göra mig i ordning sen ska jag ta och promenera till jobbet.

Yatzy

Tror det här har varit min lugnaste dag på hela lovet, vaknade riktigt sent och startade dagen med en tvåtimmars promenad med mamma och syster. Riktigt härligt väder har det varit idag!

Dagen har spenderats i solen, framför Hellcats och Gossip Girl och med ett nytt spel i min iPod. Nämligen Yatsy, och nu är jag som besatt!  



Alldeles nyss såg vi på Due Date här hemma, hade dock redan sett den..


Beslutsångest

Gick upp halv 7 imorse för att åka till jobbet. Alltid lika fullt ös så tidigt på morgonen asså, somnar nästan.. Dagen spenderades här hemma med gäster, dock höll jag mig undan för det mesta. Det var mycket roligare med filippinfester förut när man var mindre..

Efter många om och men slutade kvällen för min del med Frida och hennes jobbkompisar ute. Med chill, cider och öl. 


Bild från min 18 års dag i somras, nu är det inte långt kvar tills man fyller igen.
Tiden går verkligen så himla snabbt! Godnatt ♥

Glad Påsk


Water for Elephants

Kom precis hem efter en lång dag, har som sagt sett både filmen Water for Elephants och Red Riding Hood. Båda var jäkligt bra, men bäst var nog den förstnämnde. Sushi på det och allt blev perfekt!

Dock är jag jäkligt trött så nu ska jag sova, tidig morgon imorn.


Robert Pattinson och världens sötaste, och smartaste, elefant i Water for Elephants!


Filmfredag

Långfredag = filmfredag

Idag blir det bio, sen sushi och bio igen med Johanna!

Först ska vi se Water for Elephants som jag har längtat efter att få se ett tag nu. Den verkar grymt bra. Senare ikväll ska vi se Red Riding Hood.



Hötorget

Igår var det riktigt högt tempo på jobbet så det blev kassan hela dagen. På kvällen åkte jag in till stan för att sitta med Frida när hon skulle äta middag, efter det satte vi oss vid konserthuset och tog det lugnt och snackade.



En bild på statyn som står utanför Konserthuset på Hötorget, som jag inte riktiggt förstår mig på :p

El Clasico


Final mellan FC Barcelona och Real Madrid !

Scream 4


Ännu en film sedd på bio, denna gång hängde Emma med mig och Johanna och såg på den nya Scream filmen. Inte min slags film alls, kollade typ bort varenda gång jag anade att nån skulle dö.. Eller rättare sagt mördad. 
Jaja, två till filmer på gång denna vecka (samma dag) och jag är supersäker på att bägge kommer vara mycket bättre!

delad åsikt


Mest

Härlig dag med Converse, leggings och solglasögon.. Kan det bli bättre? Slutade dagen med en cider på baren MEST i medis med Frida, riktigt trevligt var det ♥ Och nu har jag bytt ut min underbara sms polar till en hmm.. rolig men obehaglig/jobbig, stundtals, person..


Bild från våran studentskiva i onsdags :)

Vill sova, men ändå inte.. Känner mig pigg, men trött. Måste i alla fall få på lakan och skit innan jag kan sova, varför tog jag bort dom gamla för??

Hear You Me

--> Jimmy Eat World

Älskade verkligen den här låten förut, en av de bästa låtarna jag nånsin hört. Det är en sån låt jag brukade lyssna på under mindra glada dagar, och nu fick jag reda på att Jimmy Eat World kommer till Peace & Love i sommar.
Blir ju bara bättre och bättre, måste dit!!


On sleepless roads the sleepless go. May angels lead you in ♥

Lycklig

Jag vet inte riktigt varför, men jag känner mig så glad. Även då jag vet att det enda jag faktiskt har att göra idag är att skriva en uppsats så känns allt så bra ändå. Solen skiner, fåglarna kvittrar, jag har sovit i mer än tio timmar. Pratar med en underbar person just nu som får mig att le och behöver inte oroa mig för att inte få gå på Peace & Love .. Kan det bli bättre?

JA! För nu ska jag fixa god frukost och gå ut och lägga mig i solen :)



Sometimes things just work out perfectly!

Awesome!


På senaste tiden har jag börjat kolla på The Big Bang Theory och jag gillart! Grymt rolig serie och Sheldon är ju så underbar. 

Matchen idag slutade helt oväntat med en vinst! 8-0 till oss. Känns bra! :)

Promenad

OnePiece affären var en besvikelse, fanns inte rätt storlek i den färgen jag ville ha och ingen alls som var i USA-flaggans färger.. Malin köpte en i alla fall. Sen gick vi till Gina Tricot som tydligen hade fått in OnePiece-kopior, dock var dom inte alls lika snygga eller sköna.. Synd! För dom kostar en tredjedel av vad de äkta gör. 


OnePiece


Ziperall - ABC gruppen (Nu blev jag sugen på den randiga..)

Efter det tog jag och Malin en promenad längst vattnet på vägen tillbaks till Slussen, så varmt och härligt och nu längtar jag grymt mycket till uteekvällarna på Grisslinge med kladdkaka, jordgubbar och grädde ♥

Nu ska jag byta om för snart kommer Jenny och hämtar mig!

Efterlängtat

Idag ska jag träffa Malin och Johanna, först ska vi hämta biobiljetter till Scream 4 som vi ska se på onsdag sen ska jag och Malin gå och kolla i OnePiece affären. Efter det, om det fortfarande är sol, går vi till Gamla Stan och sätter oss på bryggan och äter glass. Första gången i år :) ♥

Senare ska jag spela min första match med nya laget, lite läskigt men väldigt kul. Dock orkade jag nästan inte springa något alls igår när jag testade. Eftersom att jag varit sjuk och fortfarande inte är helt frisk så har jag inte tränat på länge så konditonen är inte på topp. Men jag vill spela!! Var ju så länge sen..



Skollaget i år och förra året!


there is a fire starting in my heart


Need You Now

Ångest en sån här härlig dag, är det möjligt? Tydligen.


Vårsol

Underbart att få sova ut lite, nu ska jag ut i vårsolen på promenad och även för att testa springa lite för att se om jag kommer klara att spela match imorn eller om jag bara drabbas av hostattacker..

Sen ska jag träffa Johanna en snabbis för att köpa biljetter till Scream 4 som vi ska se med Emma på tisdag. Efter det blir det jobb!


Nån dag på lovet har jag lovat att följa med Malin till OnePiece affären också, jag är sugen på den här men  är tveksam om jag ska köpa..?

The Cat's Meow



Råkade somna i soffan utan nån tanke på tiden och vaknade igen runt 23.30, gick upp till mitt rum och fär låg datan på min säng med studera.nu -sidan uppe. Fick stressöka till olika skolor, inte alls vad jag hade planerat..

Den här veckan har varit nästintill kaotisk och jag har mycket förlorad sömn att ta igen det här lovet. Starting now! ♥

Last Day

Idag är det sista dagen att anmäla sig till Universitet/Högskola om man vill börja i höst. Jag har panik över vad jag ska välja plus att jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna.

Jag ska nog ta och sova en stund och hoppas att ansökningssidan (studera.nu) inte kraschar senare ikväll..








Lite bilder från våran studentskiva i onsdags! SLUTSTRIDEN.

Pocketful of sunshine

Den här dagen var riktigt härlig! Även då vi hade vår asgrymma skiva igår, som verkligen blev riktigt lyckad, så klarade jag och flera andra i klassen att faktiskt komma till dagens lektioner. 

Våran skiva är nog den roligaste utekvällen jag varit med om, helt underbart var det!

Dagen spenderades i alla fall i skolan där alla satt med solglasögon, sedan gick vi och åt pizza och drack cola. Rasterna spenderades på skolgården, på vårat favoritställe, i solen med ett gäng från klassen. Så himla bra!

Ja, så var det ju dags för tal också (vilket jag inte hade skrivit, men satt och lyssnade på 2 av 3 grupper). De tre sista talen i första gruppen var så himla sorgliga, men Fridas tal, som var sist, fick mig att gråta floder. Det gick inte att sluta! Sen fortsatte det såklart när nästa grupp kom, så fort någon nämnde något om känslor så kom tårarna igen. Har inte gråtit så mycket på länge!


Nu börjar stressen igen, har varken hunnit plugga eller vila nått idag för att jag sprang runt i stan efter skolan och leta efter en snygg Rolling Stones t-shirt till Jennys skiva ikväll. Hittade en tillslut, på Dressmann av alla ställen.


Highway Man

--> Hoffmaestro

Min absoluta favoritlåt just nu!

I love rock n' roll

Blev ingen lång utekväll idag, men det är väl lika bra det för imorn börjar jag 8.30 och slutar 17.00. Efter det så är det äntligen våran skiva. It's gonna be ledgendary!

Har fått ett litet hum om vem jag ska vara på Jennys skiva..


Studentskiva x3

Allt är så stressigt den här veckan, har så himla mycket att göra och det mesta har såklart med skolan att göra. Vi har i alla fall klarat av våra praktik- och prohektarbetsredovisningar nu vilket är as skönt!

Ikväll ska jag å Kimberlys skiva och på torsdag är det Jennys studentskiva. Har inte helt bestämt vad jag ska vara på någon av dem än så det är en sak jag måste göra.

En annan är att jag måste skriva ett tal som jag ska hålla på torsdag. Har inte ens aning om vad det ska handla om men ska försöka få det gjort innan jag drar ut idag.

Läxförhör i det svåraste ämnet vi har (enligt mig i alla fall) på torsdag.

Söka till Högskola/Universitet senast på fredag!



Men idag sa Frida att det bara är 31 skoldagar kvar tills vi tar studenten och nästa vecka är det lov, så det känns rätt bra ändå.. Nu ska jag packa alla saker som jag ska ha med till våran skiva som äger rum imorgon!

School

Att sitta kvar i skolan till efter 18 händer inte ofta..
Lång dag som äntligen är över!



Nu blir det mat för min del, har ätit vegetariskt i en vecka nu så spagetti bolognese passar perfekt just nu :)

Hellcats

Idag åkte jag in till stan för att besöka frisören, stötte på Anna och Christofer på vägen dit. Vädret har varit riktigt härligt idag, äntligen är våren här :)

Time for Hellcats!


movietime



Nu åker jag in för att äta middag med Johanna (did someone say sushi?),
sen blir det bio!

bio

Ikväll ska jag och min biopolare Johanna se filmen No strings attached. Känner mig verkligen inte bra än, men känner inte heller för att ligga hemma en hel dag til, speciellt inte en lärdagskväll. Som pricken över i:et vaknade jag typ med nackspärr, är as stel i nacken. Tror jag har legat och kollat på O.C. för mycket..
I think I'm obsessed.


Ska börja med tredje säsongen nu, dags för lite Kevin Volchok och Kaitlin Cooper!

Tradition

Orkade med skolan idag, hade bara en lektion. Sen åt jag och Frida lunch tillsammans, pizza, vilket börjar bli en fredagstradition för oss.


men kanske inte riktigt än

Att vara sjuk suger, har inga krafter i kroppen och är helt öm, ont i huvudet och halsen. Vilket är det värsta jag vet.



Borde sova. Borde plugga. - Men kanske inte riktigt än.

Hallelujah

--> Jeff Buckley


Mår verkligen inte bra just nu, kombinationen mellan ingen sömn och en sjuk syster här hemma funkar visst inte så bra.. Har extremt ont i halsen, förkyld och feber och även fast jag är grymt trött kan jag verkligen inte sova.

Har laddat upp med halstabletter, vatten och O.C. får se om jag orkar skolan sen..

Fuckat upp igen

Jag har lagat makaroner och kollar på O.C, Emmas skiva igår var grym. Och självklart är dagen efter extra jobbig efter en rolig kväll. Klarade i alla fall av presentaionen i skolan idag, gick helt okej åtminstone...

Det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln
Baksmälla - Petter & September

3x Yeah

Stannade hemma från skolan idag för att hinna med en redovisning och en uppsats som ska vara klara imorn. Dock har jag inte kommit långt alls, har istället målat naglarna och fixat bra partymusik. För jag är grymt taggad på utgång!


repris


Filmtema

Det här är nog det tidigaste jag kommit hem från en utekväll någonsin. Skönt i alla fall för jag är inte ett dugg trött så jag känner verkligen att jag kommer orka med en utekväll till imorn, och imorn, ja.. Då kör vi!


Dinner

Amanda fyllde 19 år i torsdags så igår bjöd hon på middag, tårtor och vin och massa annat gott. Härlig kväll med tjejerna!

Väldigt lång dag blev det. Eftersom att jag gick uppklockan 06.00 för att skriva högskoleprovet så blev jag jäkligt tröyy på kvällen. Kom hem 04.15 och har aldrig sovit såhär långt in på dagen. Vaknade strax efter 15. Och nu måste jag dra om en halvtimme för att möta upp Kimberly, Jenny och Sofia för fika och byta studentskivabiljetter sen klockan 19 ska jag, Malin och Anna hem till Emma för fixa oss inför Johannas skiva. Får se hur länge jag orkar ikväll.. 





Every Rose

Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn


masquerade

Igårkväll provade jag en massa kläder som jag funderar på att ha på olika studentskivor. Så jäkla nice, på söndag är min första skiva men har dock inte bestämt vad jag ska vara än. Nu ska jag göra ett gammalt högskoleprov för att förbereda mig, åtminstone lite, inför provet imorn!



RSS 2.0