Obruni

Två av nio veckor har gått och vi längtar redan på sätt o vis hem. Stundtals har vi det underbart här, men ibland längtar vi efter allt som en storstad har att ge.

Att bo här i Techiman, Ghana, känns som att bo på landet, eller i Sverige för typ 100 år sedan, med gätter utanför fönstret, ingen vanlig spis, endast handtvätt.. Maten är nog det vi saknar mest dock. Ris, ris, spagetti, ris ris är det vi äter om dagarna och ingenting alls till, nu när ketchupen tagit slut. Frukosten består av vitt bröd utan pålägg och vatten. Det jag saknar mest efter det är sömn, mardrömmarna håller mig vaken i timmar. Hinner knappt somna innan dom kommer ibland.

Men ändå kommer det nog bli svårt att åka härifrån, att lämna barnen. De bästa med att vara här är stunderna med dom, helt underbara barn!
Ghana, Afrika 15/1 - 20/3


om 24 timmar har vi landat


Stress stress stress

Efter en underbar dag, på ett jobb som antagligen är det roligaste jag jobbat på, åkte jag in till stan för att växla pengar. Har nu sex stycken Benjamin Frankelin's i plånboken, känns lagom bra. Hann även med en hejdåmiddag med Frida och Kimmen, vilket känns lagom sorgligt..

Men om tre dagar är jag där, i värmen, i Ghana, i Afrika. En helt ny plats! Längtar som tusan, borde dock börja packa nu. Men det lär jag väl ägna hela lördagen åt att göra. Nu ska rummet snabbstädas, smutstvätt ska tvättas, sen blir det att sova om jag ska orka gå upp tidigt imorn för att umgås en sista gång med alla underbara små barn ♥

två skott i nacken.. BOOM


Ville slå, skrika, sparka, springa!! Men efter en tre timmars promenad var gråten som satt i halsen helt borta, lugnet har lagt sig och jag känner mig tom. Igen..

inga problem

Mindre än en vecka kvar tills Jag och Emma är i Afrika. Nervöst, läskigt och hur spännande som helst! Nu är det att planera och packa som gäller, har massa att göra den här veckan så tiden lär gå fort. 6 dagar kvar..


Jag hoppas du vet att du precis gjorde min dag. Tveksamt..

Waiting

Efter en lång promenad och efter att ha blivit överlycklig när snöflingor stora som bomullstussar började falla från skyn så sitter jag nu ensam hemma och är återigen uttråkad. 60 minuter behöver jag stå ut innan jag ska träffa Johanna och Emma, har aldrig förr varit ett problem. Men nu, så fort jag är ensam, blir jag så uttråkad så fort jag har lite tid för mig själv!

Ska fördriva tiden med underbara Big Bang Theory och hoppas på att tiden går extra snabbt. En önskan som egentligen går helt emot min vilja att få mer tid att spendera här i livet.


as my life flashes before my eyes


Gustavsberg. Värmdö. Stockholm. I want to go somewhere new.

I wonder if I ever cross your mind


Uttråkad

Ännu en latdag och återigen en känslan av totalt slöseri av livet.


Imorgon blir det upp tidigt tidigare än vanligt för att träffa Malin och Johanna för lite shopping och mysig lunch.

tvåtusentolv

Nytt år, nya möjligheter, nya mål och nya löften.
Ska sätta mig och skriva ner lite nyårslöften. Bättre sent än aldrig!


RSS 2.0