My inspiration has run dry

Påväg till centrum imorse bestämde jag mig för att promenera till jobbet och köpa lite hårfärg, vi går ju mot mörkare tider och då måste håret hänga med helt enkelt. Åkte mot stan och träffade Johanna på bussen. Alltid trevligt med bussällskap och nu har jag även planer för nästa helg.
Gick till bokhandeln eftersom jag fick rabatt just idag och tre nya, fina böcker fick följa med mig hem. Frida mötte upp mig och vi shoppade lite på H&M, åt god sushibuffé där det även ingick efterrätt vilket gjorde oss mer än mätta och sedan åkte vi hem till mig för att färga mitt hår. Fick en förpackning över och då bestämde även Frida sig för att det var dags för lite förändring så det blev att färga hennes hår med. Så nu är vi båda fullt redo för hösten.


can we fall one more time stop the tape and rewind


Free Falling

 
Underbar dag för en härlig promenad i Stockholm och John Mayers fina röst på repeat. Tog en liten smygbild av ett äldre par också, för att dom va så söta.
 
 
I wanna glide down over Mulholland
I wanna write her, her name in the sky
I wanna free fall out into nothing
Oh, I'm gonna leave this world for a while

I hurt myself today, to see if I still feel


People cry and it's not because they are weak. It's because they've been strong for to long.

Mot match på bra humör, väl där sjönk det drastiskt och jag har ingen aning om varför. Som vanligt på en dålig dag spelade jag uselt, tårarna brände i ögonen och jag hade en klump i halsen. Har absolut ingen aning varför! Sista trettio gick det dock bra, humöret började stiga och vi lämnade Ingarö med en vinst. Fyra-Noll


Open up the part of you that wants to hide away

 
 
 
 
 

It will all be better by tomorrow


Inte för alltid men om bara för en sekundRSS 2.0